Brygga

Brygga

Utgått arrangement

Dette arrangementet er utgått.

Tom Jones

Tom Jones

Vi flytter Foynhagen ut på Tønsberg Brygge!

Vi selveste Tom Jones (UK) på scenen i Tønsberg. Med seg tar han fullt band og en fantastisk repertoar av sanger. Dette kommer til å bli en kveld for historiebøkene.

Sir Tom Jones er virkelig en levende legende, en av få musikalske artister som begynte sin karriere fra begynnelsen av moderne populærmusikk og som fortsatt har en stor karriere helt frem til i dag. Hans fantastiske show går gjennom musikalske tidsepoker og sjangre, skjærer over klasseskiller og appellerer til store og små, mannlige og kvinnelige, mainstream og banebrytende. Sir Tom Jones konserter har alltid handlet om sangens kraft og stemmenes kraft.

Tom Jones '50+ årige karriere inneholder en rekke bragder. I tillegg til å opprettholde sin popularitet som liveartist og innspillingskunstner i fem tiår, har han 75 år gammel fått de beste anmeldelsene i karrieren for sitt siste album «Long Lost Suitcase», «Spirit In The Room» og «Praise & Blame». Kritikere over hele verden er enstemmige i sin annerkjennelse og beundring for både det innspilte verket og konsertene

Time Fre. 29. juli kl. 19.00 - kl. 23.00
Location Brygga