Støperiet

Støperiet

Utgått arrangement

Dette arrangementet er utgått.

Karl Bjorå – Slippkonsert Lars Horntvedt

Karl Bjorå – Slippkonsert Lars Horntvedt

Gitaristen Karl Bjorå har i løpet av de siste årene gjort seg bemerket i flere unike og varierte musikalske prosjekter på jazzscenen, blant annet sitt eget band Aperture og i det energiske Megalodon Collective. I tillegg er han en del av Signe Emmeluth’s Amoeba.

Nå er Bjorå aktuell med sitt første album under eget navn. «Whimsical Giant» er et album som dekker en mangfoldig musikalsk grunn, en målbevisst vandring på jakt etter det vakre, det uvanlige og uventede. De musikalske teksturene er distinkte, nesten taktile i sin klarhet.
Elementer av jazz og ambient improvisasjon veves sammen med aksenter av americana, nordisk folk, post-rock, flyktige glimt av klassisisme, til og med ekko av salmens ærbødighet. Albumet er produsert av Lars Horntveth og Bjorå og er ute på Øra Fonogram nå! Lars bør være kjent for de fleste som sentralt medlem i Jaga Jazzist og innehaver av Urijazz-prisen!

Karl Bjorå – Gitar & Komposisjon Selma French Bolstad – Hardingfele & Vokal Lars Horntveth – Pedal Steel & Bassklarinett Vegard Lien Bjerkan – Piano & Harmonium Bárður Reinert Poulsen – Kontrabass Andreas Winther – Trommer Karl Hjalmar Nyberg – Saksofon

Time Tors. 30. mar. kl. 20.00 - kl. 22.00
Location Støperiet