Støperiet

Støperiet

Jahn Teigen i storband-format

Jahn Teigen i storband-format

Spilles også LØR 22 OKT Kl 20:00

Solist KNUT MARIUS DJUPVIK -

Norges ultimate entertainer - Konferansier TOM MATHISEN, fremført av STOKKE STORBAND.

Den 21 og 22. oktober 2022 kan du på Støperiet i Tønsberg oppleve ”Norges ultimate entertainer”, Stjernekampvinneren Knut Marius Djupvik, sammen med Stokke Storband, leke seg med Jahn Teigens fantastiske, låter i en helt ny innpakning, spesielt arrangert for Stokke Storband og Knut Marius enorme stemme, der han briljerer med sin store innlevelse og kraft i et litt funky storbanduttrykk.

Knut Marius Djupvik gjorde seg først bemerket i 2013 da han vant ”The Voice”, og høsten 2020 gikk han av med seieren i NRKs Stjernekamp. Han har ellers gitt ut egenkomponerte låter, hatt flere roller i store musicaloppsetninger og er frontfigur i bandet ”Red Hot”, og også straks ute på egen solo-turnè med plate på norsk. Han blir sett på som en av Norges råeste vokalister og han behersker de fleste sjangere.

Som konferansier har vi med oss TOM MATHISEN; komiker, musiker og skuespiller, som var med i gruppen Prima Vera sammen med Jahn Teigen og Herodes Falsk, og innehaver av den særegne fortellerstemmen i TV-seriene om Brødrene Dal på NRK. Han har laget utallige plateinnspillinger og vært med i filmer og morsomme sketsjer, spiller jazz-gitar og turnerer fremdeles.

Vi har fått med oss flere kjente og dyktige, lokale arrangører (Sandefjord og Hvasser):
MAGNUS MURPHY JOELSON er trombonist, komponist, arrangør og storbandleder, arrangerer de fleste av låtene spesielt for anledningen. Magnus har mastergradstudiet i Jazzkomposisjon, Ensembleledelse I og Videreutdanning i Komposisjon fra Norges Musikkhøgskole.

HANS MATHISEN har også bidratt og han er utdannet fra NTNU, jazzlinja, og har arbeidet som gitarist, komponist og arrangør siden 1994. Han har gitt ut flere album, vunnet Spellemannsprisen og skrevet verk for blant annet Kringkastingsorkesteret, har arrangert for kjente norske artister og turnert i utlandet.
PER CHRISTIAN ARNESEN er medlem av Norsk Komponistforening og har bred erfaring med å arrangere populærmusikk for ulike bandsettinger og storband, og har flere store verk på Spotify. Hans komposisjoner blir fremført både i Norge og utlandet.

STOKKE STORBAND fremfører de nye arrangementene og står som arrangør for Teigen i storband-format. Orkesteret ble etablert høsten 2003 og spiller til vanlig svingende storbandjazz med blikk på gamle mestere og holder jevnlige konserter. I 2017 satte storbandet opp rockemusicalen «Jesus Christ Superstar» på Støperiet i Tønsberg, med dundrende suksess, utsolgte forestillinger, terningkast 5, og med flere store, norske musikalstjerner i hovedrollene, blant annet med Knut Marius som Judas.

Time Fre. 21. okt. kl. 20.00 - 22. okt. kl. 21.30
Location Støperiet