Støperiet

Støperiet

Utgått arrangement

Dette arrangementet er utgått.

I.P.A - skandinavisk All-Star Band

I.P.A - skandinavisk All-Star Band

Den norsk-svenske kvintetten I.P.A. har i mer enn ti år servert sterkt og fyldig brygg i tradisjonen etter Don Cherry, Ornette Coleman og Albert Ayler.

Det vil si hemningsløse harmonier, uforutsigbare rytmer og upolerte melodier direktekoblet i låter som stuper inn i seg selv, kræsjer og viklevrir seg ut av eget grep. Frijazz, men også fri jazz! Høsten 2020 kom deres femte utgivelse, Bashing Mushrooms. Her hører vi et band i glimrende form, en gjeng som trives og skriver låter som matcher det meste.

Når fem av Skandinavias beste og mest rutinerte musikere kommer sammen, er det ikke annet å forvente enn at det blir kvalitet i alle kanaler, men I.P.A. er faktisk om mulig enda bedre live enn på plate. Åpne ører og høy energi i et finslipt og glitrende samspill er aldri feil. Ekte akustisk jazz for samtida og framtida! For de som ikke har hørt I.P.A tidligere er Atomic en referanse og Magnus Broo er med i begge band. Håkon Mjåset Johansen er innom Urijazz flere ganger hvert år, han blir bare bedre og bedre. Moro blir det!

Atle Nymo – saksofon, klarinett

Magnus Broo – trompet

Mattias Ståhl – vibrafon

Ingebrigt Håker Flaten – bass

Håkon Mjåset Johansen – trommer

Time Ons. 15. sep. kl. 20.00 - kl. 23.00
Location Støperiet