Støperiet

Støperiet

Utgått arrangement

Dette arrangementet er utgått.

Frøy Aagre

Frøy Aagre

Frøy Aagre - nytt band med danser - Jazm.

Frøy Aagre er fra Tønsberg, og hun kommer nå hjem med sin nye trio med en danser på scenen!

Saksofonist Frøy Aagre har begeistret publikum i alle verdenshjørner med sin umiskjennelige tone og evne til å kombinere det vakre og umiddelbare med det overaskende og komplekse.

Det er 5 år siden Frøy sist gjestet hjembyen og Urijazz med bandet sitt. Nå er hun tilbake med sin nye og rykende ferske kvartett Jazm. Frøy Aagre utforsker stadig spennet mellom det lyrisk vakre, det lekne og det rytmisk drivende. Men i Jazm får publikum i tillegg oppleve noe sjeldent, nemlig en jazzdanser i samspill med jazzmusikerne på scenen.

Et unikt møte mellom jazz musikk og dans, to ulike kunstformer som opprinnelige startet sin reise sammen på 1920- tallet og her forenes gjennom Frøy Aagres musikk. Det blir overaskende, kraftfullt og estetisk vakkert, både musikalsk og visuelt.

I Jazm har Aagre med seg sin faste kontrabassist Audun Ellingsen, pluss slagverker Andreas Bratli og jazzdanser Victor A O Pedersen. Kvartettens medlemmer er anerkjente utøvere og har opptrådt med Kenny Wheeler, Bobo Stensson, Andy Sheppard, Tomasz Stanko og Tabanka Dance Ensemble på scener som Operaen, Dansens hus, Ronnie Scotts jazzklubb.

Frøy Aagre - saksofon
Audun Ellingsen - bass
Andreas Bratli - slagverk
Victor A O Pedersen - danser

Time Fre. 5. apr. kl. 20.00 - kl. 22.30
Location Støperiet