Støperiet

Støperiet

Familie Søndag på Støperiet

Familie Søndag på Støperiet

Magic of Norway ønsker velkommen til Familie Søndag på Støperiet

En søndag for hele familien fylt med magi, spenning, humor og magiske tegninger.

På scenen står Daniel Larsen en av Norges fremste magikere og barne underholder gjennom 30 år, med showet "Magiens Verden"

Så kommer Øistein Blyant som dere alle kjenner fra TV, en verden stjerne med sine fantastiske tegninger og humoristiske show.
Husk å sikker dere billetter tidlig da det blir fort fult...

Magiens Verden er et fantastiskshow der hele familien blir engasjert og får være med på det magiske som skjer. Et show som har fått fantastiske tilbakemeldinger av både publikum og kulturhusene.

Magiens Verden er et show fult av magi, humor og overraskelser, et show som får barna til å hyle, skrike og le før de blir stille av forundring over det magiske som har skjedd. Dette er et show med høy kvalitet og et enormt engasjement av både små og store.

Daniel Larsen er regnet som en av Norges beste barne og familie underholdere de siste 31 år.

I 30 vintre har Daniel hatt sine familieshow på de fleste av hotellene på Geilo, Gol og Storefjell og i 11 år har han hatt ansvaret for barneunderholdningen på Color Lines båter mellom Sandefjord og Strømstad. Han har vært innom parker som Hunderfossen, Tusenfryd og Bjørneparken, han har underholdt «Det Kongelige Hoff» turnert i Afghanistand der han underholdt internasjonale fredstyrker, Konge familiens Juletrefest på Slottet og sist men ikke minst underholdt i bursdagen til rocke legenden Jerry Lee Lewis i Memphis Tennessee.

Hans referanseliste er lang og spennende, -alle med en fellesbetegnelse: SUKSESS!!!

Og med et snitt på 150-200 show i året er han en av de mest produktive magikerne vi har i Norge, og dette er med andre ord en godt etablert magiker og illusjonist vi i Norge
Kan være stolte av.

Beste vi har sett!!! Kontakten med barna var helt unik «Barnepedagogisk forbund»

Øistein Kristiansen (1965) er en verdenskjent tegner, forfatter og tv-artist. Tv-seriene “Learn to draw (Øisteins blyant)” «Box Yourself» og “Right On Top” har blitt store, internasjonale suksesser sett av over 400 millioner mennesker. Øistein har som mål å få hele verden til å tegne, slik at vi alle kan utløse vår egen kreativitet gjennom tegning. Bak Øisteins står medieselskapet Earthtree, som han grunnla i 1993.

Sceneshow
Øistein er også en populær scenekunstner som har underholdt store folkemengder rundt omkring i verden. Han har blant annet underholdt kongefamilien i Brunei og ivrige fans på en rekke festivaler og store arrangement i Norge.

Time Søn. 28. juli kl. 12.00 - kl. 15.00
Location Støperiet