Støperiet

Støperiet

En Polfarer på Kårner - Jul på den brune pøbben

En Polfarer på Kårner - Jul på den brune pøbben

Skuespiller/dramatiker og sanger Geirr Johnson og Lars Martin Myhre, artist, komponist mm. har samarbeidet i en rekke sammenhenger fra tidlig 80-tall, men dette er deres første duo-forestilling sammen og som hadde stor suksess i 2019 med strålende kritikker og fulle hus hver kveld.

Dette er realiseringen av en plan de har hatt i mange år – en litt fandenivoldsk juleforestilling, med fravær av moralsk pekefinger og risiko for sukkersjokk. Men det er nært, det er sårt, det er varmt og det er morsomt.

I denne julekonsert-forestillingen møter du Polfareren i det han for første gang ankommer den brune puben Kårner Kafe. Innehaversken Erna er i gang med å stelle i stand til julefest (med fast føde) og Polfareren glir raskt inn i Kårners fargerike klientell med Frivoll, Josse, dikter Fred, Britta Blomme og alle de andre. Alle med det tilfelles at de sloss for sin verdighet i en evig jakt på det gode liv (ofte med et fandenivoldsk glimt i øye), uten større ambisjoner enn å seg komme opp på bar bakke.

I «En polfarer på Kårner» er det svært lite sannsynlig at du får høre «O helga natt» eller Mary`s boychild», men du får til gjengjeld ta del i Kårnerjulens sorger og gleder, fortvilelse og latter.

Og det blir selvfølgelig anledning til å kjøpe øl og vin under forestillingen.

Time Ons. 15. des. kl. 20.00 - 23.00
Location Støperiet