Kontakt oss
3126 Tønsberg
Grillet Entrecôte servert på ristet focaccia, toppet med aioli, salat, syltad rødløk, pesto, cherry tomater og parmesan
Grillet kylling på hjemmelaget foccacia brød, aioli, bacon, syltet rødløk, parmesanchips, salat og pesto.
Tagliatelle pasta servert med fløtesaus, kullgrillet entrecote, confiterte cherrytomater, pesto, parmesan, balsamicoglaze og hvitløksbrød
Jordbær, vannmelon, fetaost, salat, cherry tomater, reddikmiks vendt i en rødløk og valmuefrødressing. Servert med hvitløksbrød.
Kylling +35,-
Saltbakt sellerirot med miso emulosjon, syltet kantaeller, reddik, rødbeter, fetaost, potetchips og glaze
Pannestekt gyoza med shitakesopp, tofu, koriander og chili. Servert med en soya dip
Tempura blomkål vendt i en spicy koreansk gochjuang glaze og kimchimajones
Crispy vaffel med Løyrom, pisket rømme og syltet løk
Mais tortilla med avokado krem og ceviche på kveite tilsmakt med grønn chili
Ingefærsyltet gresskar, ørretrogn, sitrongelé, sprø crisp med chili og ingefæremulsjon
Scampi vendt i tempurarøre tilsmakt med hveteøl fra Nøgne Ø som er fritert og servert med chilimajones, avokadowasbikrem, fersk avokado, soyaingefær glaze, selleristicks og ristet sesam
Marinert og krydret biffkjøtt på lavashbrød, syltet rødløk, råmarinert agurk, tyrkisk fetaost, hvitløkskrem og srirascha emulsjon
Kullgrillet svinenakke på mais tortilla med grillet anannas, løk, persille og chilimajones
Kullgrillet kvernet høyrygg med salat, rødløk, cheddar, vår egen Steakdressing servert i et luftig hamburgerbrød
Kullgrillet kvernet høyrygg med kål, gulrot, vårløk, tom yum dressing, jalapeños, crispy sjalottløk, cheddar og bacon
Pommes frites med parmesan & trøffel crust
Pris 180g/250g
180 eller 250 gram kullgrillet kvernet høyrygg med salat, rødløk, cheddar, vår egen Steakdressing servert i et luftig hamburgerbrød
180 eller 250 gram kullgrillet kvernet hørygg med trøffel og estragonmajones, karamellsiert løk, og stekt champignon med rødvinseddik og hvitløk
180 eller 250 gram kullgrillet kvernet høyrygg med kål, vårløk, tom yum dressing, jalapeños, crispy sjalottløk, cheddar og bacon
150 gram plantebasert burger laget av soyabønner toppet med fetaost, syltet rødløk, salat, indisk Jalfrezi majones
Japansk Wagyu A5 er verden over regnet som det beste storfe kjøttet man kan spise! Det spesielle med den japanske Wagyu storfe rasen er at den har en stor andel av intramuskulært fett (marmorering) og dette fettet er i tillegg hovedsakelig bestående av det sunne flerumettede fettet. Kjøttet er ekstremt mørt og smelter i munnen! Wagyu betyr rett og slett japansk biff og har verdens strengeste klassifisering system med 15 nivåer hvor laveste nivået er C1 og det høyeste A5. Den meste kjente regionen for dette kjøttet er Kobe. Vi serverer Japansk Wagyu A5 ytrefilet som er mellom 80-120 gram. Blir servert med Maldonsalt og soya-hasselnøttsaus. Prisen er pr. gram
Alt kjøtt er grillet på vår kullgrill og vi anbefaler 1 saus, 1-2 grønt og 1 potet som tilvalg til kjøttet.
Pannestekt kveite, skalldyrsaus tilsmakt med bourbon, potetpurè, grønne erter, oxalis, brent sjalottløk, granbarskuddolje
Kun 6-8% av alle kuer eller feite okser kommer gjennom nåløyet og blir klassifisert som godt nok marmorert.
Kun tilgjengelig når mørnigsprosessen er ferdig. Tørrmodnet kvalitetskjøtt som har ligget i vårt eget dry aged skap i ca 4 uker. Tørrmodningsprosessen gjør at kjøttet mister ca 25% væske og får en svært konsentret smak. Vi bruker kun det beste kjøttet med høy andel av instramuskulært fett for å oppnå det beste resultatet
Lammecarré fra New Zealand
Ca 500 gram med bein for 2 personer.
Ekstra mørt kjøtt fra kviger opptil 13 måneder som er fintrevlet og saftig som kalvekjøtt, men med enn kraftigere kjøttsmak og mørkere farge som går mot storfekjøtt. Kalven dier i 16 uker og kvigene går fritt hele livet
Black Angus ytrefilet USDA prime med fettkappe fra den amerikanske produsenten Greater Omaha. Kjøttet er 100% hormonfritt og blir foret med naturlig korn minimum de siste 180 dagene før slakting.
Indrefilet av storfe fra den tykkeste og beste delen av fileten
Vårt aller beste kjøtt er entrecôte fra Nebraska i USA. Kuene er foret på mais og kun tre av hundre kuer får betegnelsen prime ribeye, Kjøttet har en helt nydelig kjøttsmak og mør tekstur. Anbefales!
Minimum 30 min. ventetid. Vårt Tomahawk kjøtt er gressforet og kommer fra kvalitets produsenten Irish Nature. Kjøtt grillet på bein gir en ekstra god smak
Indrefilet fra Norge som er grillet hel. Perfekt som deling for et større selskap.
Fløyelsmyk blomkålpuré
Smørstekt champignon med hvitløk og rødvinseddik
Grønne asparges & saltbakt sjalottløk
Brokkolisalat blandet med fetaostkrem, baconcrisp og oxalis
Sjokoladefondant med Vanilje is, solbærkompott, solbær coulise, hasselnøttsnø.
Fløyelsmyk hjemmelaget sjokoladeis, bringebæris og rabarbrais servert med karamellisert hvitsjokolade crunch og churros vendt i sukker og kanel.
Barn under 12 år
90 gram kullgrillet kvernet høyrygg med vår egen Steakdressing servert i et luftig hamburgerbrød med pommes frites
Fritert wienerpølse med pommes frites
Pommes frites servert med ketchup
2 kuler valgrfri is med valgfri saus eller strø