Kontakt oss
3126 Tønsberg
Restaurant Paparazzi er en trendy uformell restaurant midt på Tønsberg brygge. Vi lager mat av de beste råvarer med teknikker fra hele verden!
Steinovnsbakt snackbrød med chili olje, hvitløk, parmesan og organo
Ibericoskinke, trøffelskinke, fennikelsalami, Parmigiano Reggiano 24 mnd, trøffel pecorino, holtefjellost, oliven og grisini
Italienske store grønne
Marinert og grillet kylling på hjemmelaget focaccia med aioli, salat, tomat, rødløk, revet 24 mnd lagret Parmigiano - Reggiano, sprøtt bacon, urteolje og balsamico glaze
Skagenrøre med reker, rogn, rødløk, dill, rømme og majones servert på hjemmebakt ristet focaccia med salat, fennikel og reddik
Kremet linguinepasta med søt paprika, vårløk, confiterte tomater, parmesan og cajun krydret biff toppet med korianderpesto.
50 gram kvernet høyrygg av storfe servert i briochebrød med ost, bacon, trøffelaioli, salat og rødløkskompott. (Stor burger 225gram + 59,- )
150 gram kvernet høyrygg av storfe servert i briochebrød med teriyakisopp, løk chutney, tomatmarmelade, manchego ost og chilimajones. (Stor burger 225gram + 59,-)
Hvitvinsdampede blåskjell servert i kremet saus tilsmakt med hvitløk og timian. Servert med fritert potet og søtpotet
Laget på hvitfisk og blåskjellkraft. Servert med rotgrønnsaker, pillede reker, blåskjell og dagens fangst
Panestekte MSC- sertifisert scampi, marinert med chili og ingefær. Servert på en frisk salat med rødløk, vårløk, paprika, mango og sesamfrø. Vendt i en hoisin og soya vinaigrette
Hjertesalat vendt i cæsardressing, marinert kylling, semitørket tomat, rødløk, bacon, 24 mnd lagret Parmigiano – Reggiano og krutonger
Ovnsbakt hel blomkål med smørstekte grønne erter, syltet rødløk, ristede hasselnøtter, jordskokkchips og beurre blanc
Sjokoladefondant med pasjonsfruktis, crumble og gelé (kan tilbys glutenfri)
Sjokoladeterte med sjokolade 54%, vaniljeis med thaitivanilje og krem tilsmakt med Disaronno amaretto
Jordbær bavroise med havre crumble, jordbærkompott, bær og sitronverbena granité tilsmakt med cava
La Tur, Parmigiano Reggiano 24 mnd, trøffel peccorino, kraftkar, søt marmelade og nøttebrød
Tre små søte fristelser
Vaniljeis med Thaitivanilje, pasjonsfruktis, sjokoladeis
Tomatsaus, ost og basilikum
Tomatsaus, mozzarella, kokt delikatesseskinke, champignon og oregano
Tomatsaus, ost, ananas, kokt skinke og løk
Tomatsaus, ost, trøffelsalami, portobellosopp og trøffelkrem
Tomatsaus, mozzarella, gruyère, parmesan, kraftkar og rødløkskompott
Tomatsaus, ost, parmaskinke, pesto, parmesanost og ruccola
Tomatsaus, ost, Nduja og pepperoni
Tomatsaus, ost, kokt skinke, pepperoni, biff og løk
Crème fraiche og hvitløk, ost, løyrom, potetchips, rødløk og dill
Tomatsaus, ost, portobellosopp, champignon, spinat og sjalottløk
150 gram kvernet høyrygg av storfe servert i briochebrød med ost, bacon, trøffelaioli, salat og rødløkskompott.
(stor burger 225gram +59)
150 gram kvernet høyrygg av storfe servert i briochebrød med teriyakisopp, løk chutney, tomatmarmelade, manchego ost og chilimajones
(stor burger 225gram +59)
Kremet linguinepasta med søt paprika, vårløk, confiterte tomater, parmesan og cajun krydret biff toppet med korianderpesto.
Ovnsbakt hel blomkål med smørstekte grønne erter, syltet rødløk, ristede hasselnøtter, jordskokkchips og beurre blanc
Hvitvinsdampede blåskjell servert i kremet saus tilsmakt med hvitløk og timian. Servert med fritert potet og søtpotet
Laget på hvitfisk og blåskjellkraft. Servert med rotgrønnsaker, pillede reker, blåskjell og dagens fangst
Panestekte ASC- sertifisert scampi, marinert med chili og ingefær. Servert på en frisk salat med rødløk, vårløk, paprika, mango og sesamfrø. Vendt i en hoisin og soya vinaigrette
Hjertesalat vendt i cæsardressing, marinert kylling, semitørket tomat, rødløk, bacon, 24 mnd lagret Parmigiano – Reggiano og krutonger
til barn under 12 år.
Tomatsaus og osteblanding
Tomatsaus, mozzarella og kokt skinke
Stekt surdeigs brød med indrefilet av storfe, parmesankrem, hasselnøttsolje og syltet sjalottløk
Ishavs røye med syltet delikatesseløk, selleripuré tilsmakt med miso, asparges, syltet knutekål og sandefjordsmør med sik kaviar. Servert med urtepoteter
Sjokoladeterte med 54% sjokolade, vaniljeis med tahaitivanilje og krem tilsmakt med Disaronno amaretto
Vinpakke 465,-
Stekt surdeigs brød med indrefilet av storfe, parmesankrem, hasselnøttsolje og syltet sjalottløk
Indrefilet av storfe med sellerirotpuré, baby gulrot, grønn asparges, karamellisert løk i balsamico og rødvinssaus. Servert med urtepoteter
Sjokoladeterte med 54% sjokolade, vaniljeis med tahaitivanilje og krem tilsmakt med Disaronno amaretto
Vinpakke 475,-