Paparazzi
Paparazzi logo

Snacks 11.00 - 22.00

Snackbrød

75

Steinovnsbakt snackbrød med chili olje, hvitløk, parmesan og organo

Spekemat & Ost

239

Ibericoskinke, trøffelskinke, fennikelsalami, Parmigiano Reggiano 24 mnd, trøffel pecorino, holtefjellost, oliven og grisini

Foccacia & aioli

69

Trøffel chips

49

Oliven

59

Italienske store grønne

Lunsj 11.00 - 16.00

Club Paparazzi

235

Marinert og grillet kylling på hjemmelaget focaccia med aioli, salat, tomat, rødløk, revet 24 mnd lagret Parmigiano - Reggiano, sprøtt bacon, urteolje og balsamico glaze

Skagensandwich

239

Skagenrøre med reker, rogn, rødløk, dill, rømme og majones servert på hjemmebakt ristet focaccia med salat, fennikel og reddik

Cajun biffpasta

245

Kremet linguinepasta med søt paprika, vårløk, confiterte tomater, parmesan og cajun krydret biff toppet med korianderpesto.

Paparazzi burger

205

50 gram kvernet høyrygg av storfe servert i briochebrød med ost, bacon, trøffelaioli, salat og rødløkskompott. (Stor burger 225gram + 59,- )

Spicy umamiburger

210

150 gram kvernet høyrygg av storfe servert i briochebrød med teriyakisopp, løk chutney, tomatmarmelade, manchego ost og chilimajones. (Stor burger 225gram + 59,-)

Fritert potet og søtpotet

55

Hvitvinsdampede blåskjell

279

Hvitvinsdampede blåskjell servert i kremet saus tilsmakt med hvitløk og timian. Servert med fritert potet og søtpotet

Kremet fiskesuppe

239

Laget på hvitfisk og blåskjellkraft. Servert med rotgrønnsaker, pillede reker, blåskjell og dagens fangst

Scampisalat

239

Panestekte MSC- sertifisert scampi, marinert med chili og ingefær. Servert på en frisk salat med rødløk, vårløk, paprika, mango og sesamfrø. Vendt i en hoisin og soya vinaigrette

Cæsarsalat

229

Hjertesalat vendt i cæsardressing, marinert kylling, semitørket tomat, rødløk, bacon, 24 mnd lagret Parmigiano – Reggiano og krutonger

Blomkål (vegetar)

210

Ovnsbakt hel blomkål med smørstekte grønne erter, syltet rødløk, ristede hasselnøtter, jordskokkchips og beurre blanc

Dessert 11.00 - 22.00

Sjokoladefondant

165

Sjokoladefondant med pasjonsfruktis, crumble og gelé (kan tilbys glutenfri)

Sjokoladeterte

159

Sjokoladeterte med sjokolade 54%, vaniljeis med thaitivanilje og krem tilsmakt med Disaronno amaretto

Jordbær bavroise

155

Jordbær bavroise med havre crumble, jordbærkompott, bær og sitronverbena granité tilsmakt med cava

Ostetallerken

225

La Tur, Parmigiano Reggiano 24 mnd, trøffel peccorino, kraftkar, søt marmelade og nøttebrød

Petit Four

95

Tre små søte fristelser

Hjemmelaget is

145

Vaniljeis med Thaitivanilje, pasjonsfruktis, sjokoladeis

Pizza 11.00 - 22.00

Enkel

179

Tomatsaus, mozzarella og basilikum

Delikatesseskinke & sopp

205

Tomatsaus, mozzarella, kokt delikatesseskinke, champignon og oregano

Hawaii

205

Tomatsaus, mozzarella, ananas, kokt delikatesseskinke og løk

Trøffel salami

235

Tomatsaus, mozzarella, trøffelsalami, trøffelolje, champignon, og rødløk

Chorizo & Bacon

235

Tomatsaus, osteblanding, chorizo, bacon, bbq glaze og rødløkskompott

Iberico Bellota Pata Negra

245

Tomatsaus, mozzarella, Pata negra skinke, parmesanost, ruccola og løk

Cajun biff og pepperoni

229

Tomatsaus, mozzarella, cajun marinert biff, pepperoni, buffel mozzarella og løk

Calzone

205

Innbakt pizza med tomatsaus, kokt delikatesseskinke, mozzarella, rødløk og oregano

Vegetar Calzone

189

Innbakt pizza med tomatsaus, spinat, champignon, shiitakesopp, løk og fetaost

Hvit Vegetar Calzone

189

Innbakt pizza med hvitløkssaus, spinat, champignon, shiitakesopp, løk og fetaost

Hvitløksdressing

29

Glutenfri bunn

35

Småretter 16.00 - 22.00

Paparazzi burger

205

150 gram kvernet høyrygg av storfe servert i briochebrød med ost, bacon, trøffelaioli, salat og rødløkskompott.

(stor burger 225gram +59)

Spicy umamiburger

210

150 gram kvernet høyrygg av storfe servert i briochebrød med teriyakisopp, løk chutney, tomatmarmelade, manchego ost og chilimajones

(stor burger 225gram +59)

Fritert potet og søtpotet

55

Cajun biff pasta

245

Kremet linguinepasta med søt paprika, vårløk, confiterte tomater, parmesan og cajun krydret biff toppet med korianderpesto.

Blomkål (vegetar)

210

Ovnsbakt hel blomkål med smørstekte grønne erter, syltet rødløk, ristede hasselnøtter, jordskokkchips og beurre blanc

Hvitvinsdampede blåskjell

279

Hvitvinsdampede blåskjell servert i kremet saus tilsmakt med hvitløk og timian. Servert med fritert potet og søtpotet

Kremet fiskesuppe

239

Laget på hvitfisk og blåskjellkraft. Servert med rotgrønnsaker, pillede reker, blåskjell og dagens fangst

Scampisalat

239

Panestekte ASC- sertifisert scampi, marinert med chili og ingefær. Servert på en frisk salat med rødløk, vårløk, paprika, mango og sesamfrø. Vendt i en hoisin og soya vinaigrette

Cæsarsalat

229

Hjertesalat vendt i cæsardressing, marinert kylling, semitørket tomat, rødløk, bacon, 24 mnd lagret Parmigiano – Reggiano og krutonger

  • À la carte16.00 - 22.00

Forretter

Spekemat & Ost

239

Ibericoskinke, trøffelskinke, fennikelsalami, Parmigiano Reggiano 24 mnd, trøffel pecorino, holtefjellost, oliven og grisini

Hvit asparges

225

Hvit asparges med ramsløkhollandaise, potet krønsj, ørret rogn og syltet delikatesseløk.

Hamachi sashimi

195

Hamachi sashimi, syltet chili, syltet agurk, crispy ingefær, reddik, sitron gel og kokkosnøttvinaigrette splittet med grønn olje

French toast & Carpaccio

210

Stekt surdeigs brød med indrefilet av storfe, parmesankrem, hasselnøttsolje og syltet sjalottløk

Hovedretter

Kveite

410

Ovnsbakt Kveite med asparges, sautert spinat, røde druer, skivet valnøtt, valnøttolje, ørettrogn og gressløk og eplehollandaise. Servert med urtepoteter

Ishavsrøye

395

Ishavs røye med syltet delikatesseløk, selleripuré tilsmakt med miso, asparges, syltet knutekål og sandefjordsmør med sik kaviar. Servert med urtepoteter

And

395

Rosa stekt and med karamellisert gulrotpure, syltet shimeji sopp, syltet rabarbra, brent delikatesseløk og portvinssaus & solbær. Servert med urtepoteter

Indrefilet

415

Indrefilet av storfe med sellerirotpuré, baby gulrot, grønn asparges, karamellisert løk i balsamico og rødvinssaus. Servert med urtepoteter

Dessert

Sjokoladefondant

165

Sjokoladefondant med pasjonsfruktis, crumble og gelé (kan tilbys glutenfri)

Sjokoladeterte

159

Sjokoladeterte med sjokolade 54%, vaniljeis med thaitivanilje og krem tilsmakt med Disaronno amaretto

Jordbær bavroise

155

Jordbær bavroise med havre crumble, jordbærkompott, bær og sitronverbena granité tilsmakt med cava

Ostetallerken

225

La Tur, Parmigiano Reggiano 24 mnd, trøffel peccorino, kraftkar, søt marmelade og nøttebrød

Petit Four

95

Tre små søte fristelser

Hjemmelaget is

145

Vaniljeis med Thaitivanilje, pasjonsfruktis, sjokoladeis

Barnemeny 11.00 - 22.00

til barn under 12 år.

Pizza med ost & tomatsaus

89

Tomatsaus og osteblanding

Pizza med skinke

99

Tomatsaus, mozzarella og kokt skinke

Pølse med pommes frites

75

Pasta med tomatsaus

95

Barne Is

69

3-retter

French toast & Carpaccio

Stekt surdeigs brød med indrefilet av storfe, parmesankrem, hasselnøttsolje og syltet sjalottløk

Ishavsrøye

Ishavs røye med syltet delikatesseløk, selleripuré tilsmakt med miso, asparges, syltet knutekål og sandefjordsmør med sik kaviar. Servert med urtepoteter

Sjokoladeterte

Sjokoladeterte med 54% sjokolade, vaniljeis med tahaitivanilje og krem tilsmakt med Disaronno amaretto

3-retter mat

665

Vinpakke 465,-

French toast & Carpaccio

Stekt surdeigs brød med indrefilet av storfe, parmesankrem, hasselnøttsolje og syltet sjalottløk

Indrefilet

Indrefilet av storfe med sellerirotpuré, baby gulrot, grønn asparges, karamellisert løk i balsamico og rødvinssaus. Servert med urtepoteter

Sjokoladeterte

Sjokoladeterte med 54% sjokolade, vaniljeis med tahaitivanilje og krem tilsmakt med Disaronno amaretto

3-retter mat

665

Vinpakke 465,-

5-retter

Hvit asparges

Hvit asparges med ramsløk hollandaise, potet krønsj, ørret rogn og syltet delikatesseløk.

Hamachi sashimi

Hamachi sashimi, syltet chili, syltet agurk, crispy ingefær, reddik, sitron gel og kokkosnøttvinaigrette splittet med grønn olje

Kveite

Ovnsbakt Kveite med asparges, sautert spinat, røde druer, skivet valnøtt, valnøttolje, ørettrogn og gressløk og eplehollandaise. Servert med urtepoteter

And

Rosa stekt and med karamellisert gulrotpure, syltet shimeji sopp, syltet rabarbra, brent delikatesseløk og portvinssaus & solbær. Servert med urtepoteter

Hjemmelaget is

Vaniljeis med Thaitivanilje, pasjonsfruktis, sjokoladeis

5-retter mat

875

Vinpakke 750,-