Paparazzi
Paparazzi logo

Restaurant Paparazzi er en trendy uformell restaurant midt på Tønsberg brygge. Vi lager mat av de beste råvarer med teknikker fra hele verden!

Snacks 11.00 - 22.00

Snackbrød

75

Steinovnsbakt snackbrød med chili olje, hvitløk, parmesan og organo

Spekemat & Ost

249

Ibericoskinke, trøffelskinke, fennikelsalami, Parmigiano Reggiano 24 mnd, trøffel pecorino, holtefjellost, oliven og grisini

Foccacia & aioli

75

Comté 30 mnd

99

Trøffel chips

49

Wasbinøtter

49

Nøtteblanding

49

Oliven

59

Italienske store grønne

Lunsj 11.00 - 16.00

Club Paparazzi

239

Marinert og grillet kylling på hjemmelaget focaccia med aioli, salat, tomat, rødløk, revet 24 mnd lagret Parmigiano - Reggiano, sprøtt bacon, urteolje og balsamico glaze

Skagensandwich

239

Skagenrøre med reker, rogn, rødløk, dill, rømme og majones servert på hjemmebakt ristet focaccia med salat, fennikel og reddik

Cajun biffpasta

245

Kremet linguinepasta med søt paprika, vårløk, confiterte tomater, parmesan og cajun krydret biff toppet med korianderpesto.

Paparazzi burger

210

50 gram kvernet høyrygg av storfe servert i briochebrød med ost, bacon, trøffelaioli, salat og rødløkskompott. (Stor burger 225gram + 59,- )

Spicy umamiburger

215

150 gram kvernet høyrygg av storfe servert i briochebrød med teriyakisopp, løk chutney, tomatmarmelade, manchego ost og chilimajones. (Stor burger 225gram + 59,-)

Pommes frites

65

Søtpotetfries

75

Focaccia & aioli

75

Hvitvinsdampede blåskjell

279

Hvitvinsdampede blåskjell servert i kremet saus tilsmakt med hvitløk og timian. Servert med fritert potet og søtpotet

Kremet fiskesuppe

239

Laget på hvitfisk og blåskjellkraft. Servert med rotgrønnsaker, pillede reker, blåskjell og dagens fangst

Scampisalat

239

Panestekte MSC- sertifisert scampi, marinert med chili og ingefær. Servert på en frisk salat med rødløk, vårløk, paprika, mango og sesamfrø. Vendt i en hoisin og soya vinaigrette

Cæsarsalat

235

Hjertesalat vendt i cæsardressing, marinert kylling, semitørket tomat, rødløk, bacon, 24 mnd lagret Parmigiano – Reggiano og krutonger

Blomkål (vegetar)

210

Ovnsbakt hel blomkål med smørstekte grønne erter, syltet rødløk, ristede hasselnøtter, jordskokkchips og beurre blanc

Dessert 11.00 - 22.00

Sjokoladefondant

165

Sjokoladefondant med pasjonsfruktis, crumble og gelé (kan tilbys glutenfri)

Sjokoladeterte

159

Sjokoladeterte med sjokolade 54%, vaniljeis med thaitivanilje og krem tilsmakt med Disaronno amaretto

Jordbær bavroise

155

Jordbær bavroise med havre crumble, jordbærkompott, bær og sitronverbena granité tilsmakt med cava

Ostetallerken

225

La Tur, Parmigiano Reggiano 24 mnd, trøffel peccorino, kraftkar, søt marmelade og nøttebrød

Petit Four

95

Tre små søte fristelser

Hjemmelaget is

145

Vaniljeis med Thaitivanilje, pasjonsfruktis, sjokoladeis

Pizza 11.00 - 22.00

Margherita

189

Tomatsaus, ost og basilikum

Skinke & champignon

220

Tomatsaus, mozzarella, kokt delikatesseskinke, champignon og oregano

Hawaii

220

Tomatsaus, ost, ananas, kokt skinke og løk

Trøffel salami

239

Tomatsaus, ost, trøffelsalami, portobellosopp og trøffelkrem

Fire oster

225

Tomatsaus, mozzarella, gruyère, parmesan, kraftkar og rødløkskompott

Parma Pesto

249

Tomatsaus, ost, parmaskinke, pesto, parmesanost og ruccola

‘Nduja & Pepperoni

239

Tomatsaus, ost, Nduja og pepperoni

Tripple Meat

249

Tomatsaus, ost, kokt skinke, pepperoni, biff og løk

Løyrom

269

Crème fraiche og hvitløk, ost, løyrom, potetchips, rødløk og dill

Vegetar

199

Tomatsaus, ost, portobellosopp, champignon, spinat og sjalottløk

Hvitløksdressing

35

Glutenfri bunn

55

Småretter 16.00 - 22.00

Paparazzi burger

210

150 gram kvernet høyrygg av storfe servert i briochebrød med ost, bacon, trøffelaioli, salat og rødløkskompott.

(stor burger 225gram +59)

Spicy umamiburger

215

150 gram kvernet høyrygg av storfe servert i briochebrød med teriyakisopp, løk chutney, tomatmarmelade, manchego ost og chilimajones

(stor burger 225gram +59)

Pommes frites

65

Søtpotetfries

75

Focaccia & aioli

75

Cajun biff pasta

245

Kremet linguinepasta med søt paprika, vårløk, confiterte tomater, parmesan og cajun krydret biff toppet med korianderpesto.

Blomkål (vegetar)

210

Ovnsbakt hel blomkål med smørstekte grønne erter, syltet rødløk, ristede hasselnøtter, jordskokkchips og beurre blanc

Hvitvinsdampede blåskjell

279

Hvitvinsdampede blåskjell servert i kremet saus tilsmakt med hvitløk og timian. Servert med fritert potet og søtpotet

Kremet fiskesuppe

239

Laget på hvitfisk og blåskjellkraft. Servert med rotgrønnsaker, pillede reker, blåskjell og dagens fangst

Scampisalat

239

Panestekte ASC- sertifisert scampi, marinert med chili og ingefær. Servert på en frisk salat med rødløk, vårløk, paprika, mango og sesamfrø. Vendt i en hoisin og soya vinaigrette

Cæsarsalat

235

Hjertesalat vendt i cæsardressing, marinert kylling, semitørket tomat, rødløk, bacon, 24 mnd lagret Parmigiano – Reggiano og krutonger

  • À la carte16.00 - 22.00

Forretter

Kamskjell

235

Stekt kamskjell med syltet eple og fennikel, Oscietra caviar, sabayonne tilsmakt med brunet smør og tuille

Spekemat & Ost

249

Parmaskinke, Salsiccia Napoli Dolce, fennikelsalami, Parmigiano Reggiano 24 mnd, Comte 30 mnd, oliven og focaccia med aioli

Gratinert sjøkreps

249

Hvitløk og urtegratinert sjøkreps. Servert med focaccia, aioli og sitron

French toast & Carpaccio

210

Stekt surdeigs brød med indrefilet av storfe, parmesankrem, hasselnøttsolje og syltet sjalottløk

Hovedretter

Kveite

410

Ovnsbakt Kveite med asparges, sautert spinat, røde druer, skivet valnøtt, valnøttolje, ørettrogn og gressløk og eplehollandaise. Servert med urtepoteter

Ishavsrøye

395

Ishavs røye med syltet delikatesseløk, selleripuré tilsmakt med miso, asparges, syltet knutekål og sandefjordsmør med sik kaviar. Servert med urtepoteter

And

395

Rosa stekt and med karamellisert gulrotpure, syltet shimeji sopp, syltet rabarbra, brent delikatesseløk og portvinssaus & solbær. Servert med urtepoteter

Indrefilet

415

Indrefilet av storfe med sellerirotpuré, baby gulrot, grønn asparges, karamellisert løk i balsamico og rødvinssaus. Servert med urtepoteter

Dessert

Sjokoladefondant

165

Sjokoladefondant med pasjonsfruktis, crumble og gelé (kan tilbys glutenfri)

Sjokoladeterte

159

Sjokoladeterte med sjokolade 54%, vaniljeis med thaitivanilje og krem tilsmakt med Disaronno amaretto

Pavlova

155

Pavlova med lemoncurd, vaniljekrem og jorbærkompott

Is & sorbet

145

Vaniljeis, pistasjis og jordærsorbet

Ostetallerken

225

Reblochon, Parmigiano Reggiano 24 mnd, Comte 30 mnd, kraftkar, søt marmelade og nøttekjeks

Petit Four

95

Tre små søte fristelser

Barnemeny 11.00 - 22.00

til barn under 12 år.

Pizza Margherita

99

Tomatsaus og osteblanding

Pizza med skinke

115

Tomatsaus, mozzarella og kokt skinke

Pølse med pommes frites

85

Pasta med tomatsaus

95

Barne Is

79

3-retter

French toast & Carpaccio

Stekt surdeigs brød med indrefilet av storfe, parmesankrem, hasselnøttsolje og syltet sjalottløk

Ishavsrøye

Ishavs røye med syltet delikatesseløk, selleripuré tilsmakt med miso, asparges, syltet knutekål og sandefjordsmør med sik kaviar. Servert med urtepoteter

Sjokoladeterte

Sjokoladeterte med 54% sjokolade, vaniljeis med tahaitivanilje og krem tilsmakt med Disaronno amaretto

3-retter mat

665

Vinpakke 465,-

French toast & Carpaccio

Stekt surdeigs brød med indrefilet av storfe, parmesankrem, hasselnøttsolje og syltet sjalottløk

Indrefilet

Indrefilet av storfe med sellerirotpuré, baby gulrot, grønn asparges, karamellisert løk i balsamico og rødvinssaus. Servert med urtepoteter

Sjokoladeterte

Sjokoladeterte med 54% sjokolade, vaniljeis med tahaitivanilje og krem tilsmakt med Disaronno amaretto

3-retter mat

685

Vinpakke 475,-