Oseberg Kulturhus
Oseberg Kulturhus logo

Hans Erik Husby

Hans Erik Husby

Hankustisk
(En akustisk helaften med Hans-Erik Dyvik Husby )

Hank! Internasjonal rockelegende, skuespiller, forfatter og karismatisk formidler.
Med sine tolkninger av den svenske visesangeren Cornelis Vreeswijk på film (2010), og konserter, har rockeren Hank de siste 10 årene vist en side av seg selv som gjorde at tre generasjoner i Sverige og Norge trykket den komplekse og folkekjære tusenkunsteren til sitt bryst.

Med fandenivoldsk vidd og fryktløst åpenhet, deler han betraktninger fra sitt turbulente, men samtidig også, eventyrlige liv.
Med sine anekdoter og skråblikk, binder han sammen nordiske viser, amerikansk country samt ferske, akustiske versjoner av sine internasjonale store hits som «Hank von Hell», til en helaftens forestilling av det unike slaget.
Med Hank sitter latteren løst i et øyeblikk, men øynene blir fort blanke i det neste. Hvordan han klarer dette vet vi ikke ennå. Det må oppleves av dere – publikum i salen.

Det er Hank som styrer aftenen, men med sin dyktige akustiske gitarist ved sin side. Det er ingenting å være redd for; hvor enn han styrer oss i alle våre følelsesregistre vet vi alltid at det med Hank ikke bare blir spesielt. Det blir magisk.

Time Tors. 6. aug. kl. 21.00 - 22.30
Location Oseberg Kulturhus