Oseberg Kulturhus
Oseberg Kulturhus logo

Didrik Solli Tangen

Didrik Solli Tangen

Didrik Solli Tangen startet sinn karriere for fult i 2009 gjennom sin opptreden på NRK sammen med Alexander Rybak. Porsgrunn – gutten fikk vist det norske folke sin magiske og særegne stemme gjennom sangen _Torna A Surriento_ og gikk rask fra å være en ukjent musikkstudent på Barratt Due Musikkinstitutt til å bli en velkjent norsk artist med et stort hjerte for opera.

I 2010 deltok Didrik i Melodi Grand Prix, der han stakk av med seieren i den norske finalen med sangen _My heart is yours. _Etter dette har Didrik opptrådt på flere norske TV sendinger og har også fått opptre for Hans Majestet Kongen. Solli Tangen slapp sitt første album i 2010 kalt _Guilty Pleasures_ og har fått samarbeidet med flere av våre fremste låtskrivere, produsenter samt Den Norske Opera. Siden hans karriere startet har Didrik reist på flere turneer.

Didrik har vært å se på flere norske TV serier slik som Torsdag kveld fra Nydalen, Alt til salgs og 71 grader Nord – Norges tøffeste kjendis, der han stakk av med seieren (2012). Han var også å se på årets Melodi Grand Prix sammen med sin bror, Emil Solli Tangen, der de nådde helt til finalen med sangen _Out of air. _

Didrik Solli Tangen sin stemme kan få en hel sal til å bli stille.
Gåsehud uteblir sjeldent når du presenteres til en slik stemme.
Ha en fortsatt super kveld!

Time Tors. 13. aug. kl. 21.00 - 22.30
Location Oseberg Kulturhus