Maison Grabot

Maison Grabot

Brød

Smakfullt, håndlaget og sunt brød. Våre bakere starter arbeidsdagen sin grytidlig, slik at du skal få dagferske brød servert. Hver eneste dag- hele året. Vi har utviklet flere typer brød for alle anledninger- fra grovt 7-kornbrød til finere loff. Finn din favoritt!

7-Kornbrød

54

7-kornbrød er vår anbefaling for din hverdagsmat- grovt og velsmakende!

Havrebrød

54

Havrebrød passer veldig fint ved siden av middagsmaten.

Loff

47

Loff for solfylte dager på picnicpleddet til hyggelige kvelder med venner innendørs.

7-korn rundstykker

18

Loff rundstykker

18

Liten focaccia

20

Loff baguette

35

Mais baguette

35

En typer baguette som spises med høst eller vintermat. Inneholder maismel, denne produkt er ikke glutenfri men har bare 1% gluten.

Surdeigs brød med spelt

54

Perfekt brød til ost el kjøtt. Smakfull, sunt og laget av surdeigs

Søte bakevarer

Fristelser fra både norske og franske bakeri
Våre dyktige bakere benytter kun de beste råvarer og tradisjonelle teknikker, for å gi deg smaken av hjemmelaget bakeverk.Prøv vår smørcroissant, søte amandineterter (mandel-pæreterte) eller del en uimotståelig kanelsnurr med en god venn.

Sjokoladesnurrer

35

Kanelsnurrer

35

Rosin-vaniljakrem croissant

38

Skolebrød

42

Mandler croissant

38

Smørcroissant

35

Rosinboller

35

Sjokoladeboller

35

Hveteboller

35

Pain au chocolat

38

Brownie

27

Kjeks

27

Konditori

Utsøkte,innbydende og delikate konditorvarer
Våre franske konditorer utøver sitt tradisjonelle håndtverk kun med de beste råvarer og helt fra bunnen av.
Vi klare ny utvalg av kake til sommer!

Sitronterte

65

Den franske klassiske sitronterte ,med mint, som bare må oppleves!

Jordbær elle bringebærterte

70

Terte med bærfrukt, mandel og bringebærkompott

Macaronesker 6 Stk

120

Macaron box 12 Stk

180

Sjokolade Eclair

70

Klassisk sjokolade eclair.

Vinterkoskake

70

Enkel smak som passer til alle typer gjester. Bringebær med vanilje. Vinterkos.

Lunsj

Appetittvekkende og fristende lunsj

Rikslunsj Ost/bacon

74

Rikslunsj er i fransk matlagning et lite brød med ost og bacon. 2 Porsjoner. Varme opp 200 grader i 10 minutter

Rikslunsj Spinat

74

Rikslunsj er i fransk matlagning et lite brød med fem-oster. 2 Porsjoner. Varme opp 200 grader i 10 minutter

Bacon-ostpai

74

Varme opp 200 grader i 10 minutter

Pizza bacon-ost

50