Havariet

LUNSJTILBUD 11.00 - 13.00

Mandag til fredag. Alle retter kun 149,-

149

med blandet salat, kokt egg, reker, avocado, cherrytomat, paprika & rømmedressing

149

Salatmix, biffstrimler, karamellisert løk, soltørket tomat, druer, valnøtt, granateple, avocado & kremet balsamico

149

Salat, fetaost & rød pesto

149

Med penne pasta, pinjekjerner, rød løk, paprika, granateple & grønn pesto

LETT & LEDIG 11.00 - 14.00

Eggerøre

149

Toast, bacon, skivet avocado, tomatbønner & grillet toma

Egg & bacon

149

Med fries

Rekesmørbrød

139

Laks & eggerøre

139

Smørbrød med laks

139

Krepsehaler, reker & honey mustard dressing

Smørbrød med roastbeef

149

Kokt egg, tomat, sylteagurk, sprøstekt løk & remulade

Biffsmørbrød

189

Med strimlet indrefilet av okse, cherrytomat, karamellisert løk, aromasopp & bernaisesaus

Velg mellom loff eller alpebrød. Loff inneholder hvete & bygg. Alpebrød inneholder hvete, rug, havre, bygg & sesamfrø.

SALATER 11.00 - 22.00

Cæsarsalat

199

Romanosalat, bacon, Stangekylling, krutonger & cæsardressing

Rekesalat

199

med blandet salat, kokt egg, reker, avocado, cherrytomat, paprika & rømmedressing

Pastasalat

169

Med penne pasta, pinjekjerner, rød løk, paprika, granateple & grønn pesto. Med Stangekylling kr. 199,- (Vegetar-vegansk)

Biffsalat

219

Salatmix, biffstrimler, karamellisert løk, soltørket tomat, druer, valnøtt, granateple, avocado & kremet balsamico

Alle salater serveres med brød & smør om ønskelig.

RAUSE SMÅRETTER 11.00 - 22.00

Dampede blåskjell

199

i kremet tomatsaus med chili, urter & pommes frites

Fisk & skalldyrsuppe

199

Kremet fiskesuppe med reker, kreps, blåskjell, laks & sei

Kremet hummersuppe

229

Toppet med kongekrabbe

Quesedilla

219

Med Stangekylling, smeltet ost, jalapenos, mais, paprika. Toppes med rømme, pico de gallo & guacamole

Curry Mango

199

kylling, ris, løk, paprika, aromasopp, sukkererter, cashewnøtter & chili

Flaguette med Stangekylling

189

Salat, fetaost & rød pesto

Flaguette med strimlet indrefilét

199

Salat, fetaost & rød pesto

Havariets gourmet burger

244

Honey mustard dressing, cheddar, bacon, soltørket cherrytomat, agurk, rødløkskompott & fries

PASTA 11.00 - 22.00

Kyllingtagliatelle

199

Strimlet kyllingfilet fra Stange, kremet fløtesaus, aromasopp, ruccola, parmesan & trøffelolje. Serveres med brød & smør om ønskelig

Alle pastaretter serveres med brød & smør om ønskelig.

FORRETTER 14.00 - 22.00

Scampi pil pil

139

Frest i olivenolje, hvitløk & chili

Lakserullade

149

Med rømme, dijon sennep, løk & dill

Carpaccio av okse

155

Ruccola, pinjekjerner, parmesan & sitron

Skogsoppsuppe

149

Med sprøstekt bacon

KJØTT 14.00 - 22.00

Indrefilet av okse

344

Serveres med sesongens grønnsaker og saltbakte amadinepoteter. Velg mellom bernaisesaus eller peppersaus

Indrefilet av hjort

385

Med aromasopp, tyttebær, asparges, potetmos & rotgrønnsaker. Serveres med viltsaus

Havariets Provencale

355

Okse indrefilet, provencalepoteter & grønnsaker

Pinnekjøtt

379

Av lam med vossakorv, kålrotstappe, mandelpotet, sennep & sjy

Ribbe

349

Mandelpotet, rødkål, surkål, brun saus og tyttebær

Til hovedrettene kan det velges mellom Saltbakte amadinepoteter, fries, kokte poteter, røstipoteter eller potetmos.

FISK 14.00 - 22.00

Ishavsrøyefilet

299

pannestekes med creme fraichesaus, agurksalat & friske grønnsaker. Serveres med kokte poteter

Breiflabb

359

blåskjell og scampi med kremet tomatisertsaus & friske grønnsaker. Serveres med kokte poteter.

DESSERT 11.00 - 22.00

Hjemmelaget sjokoladedelice

139

Med salt karamell, peanøtter & karamell is

Eplekake

115

Med vaniljeis

Creme Brulèe

135

Sjokoladefondant

159

Med mangosorbet

Istallerken

109

Assortert is med friske bær

Riskrem

119

Med hjemmelaget bringebærsaus

Karamellpudding

129

BARNEMENY 11.00 - 22.00

Barneburger

110

Med salat & dressing

1 egg & bacon

82

Med stekte poteter (serveres fra kl. 11-14)

Pasta

82

Med pølse

Kyllingnuggets

92

Med salat & pommes frites

Pommes frites

82

Med pølse

Ishavsrøye

139

Med kremet saus, agurksalat & friske grønnsaker (fra 14-22)