Gulating Pub

Gulating Pub

Warning Warning + spes.guests

Warning Warning + spes.guests

2 etg på Gulating Pub, Brygga Scene presenterer Warning Warning + spes.guests She Died a Rainy Sunday.

Program:
21:30 Dørene åpner
22:00 Oppvarming - She Died A Rainy Sunday
24:00 Konsert - Warning Warning

Warning Warning
Smelt sammen det store lydbildet til Susanne Sundfør, energien til Muse og kreativiteten til Highasakite, og du får WARNING WARNING!

Warning Warning slapp 23. august Brutus, sin første singel. 11. oktober, under to måneder senere, ble deres cinematiske konseptalbum sluppet. Deres første konsert ble spilt på fjorårets RockStream Festival, og blir husket som en helt episk konsert for de som var tilstede.

Stikkordene for musikken er omfavnende strykere, skrikende synther og tunge rytmer. Dette, kombinert med paradokset krigføring for fred har resultert i et komplekst verk med dybde, kontrast og originalitet.

Med slagmarken som sin scene, portretterer Warning Warning de følelser som oppstår i samfunnet og individet når livet står på spill. Deres hardtslående lydbilde høres ut som en sjelfull krig mellom det såre og det modige vi mennesker bærer inni oss.

Musikken blander fortid og fremtid i en ny og moderne musikalsk form som er unik for dagens musikk-Norge. For å virkelig bringe konseptet til live har bandet fått med seg Mike Hartung (miksing) og Chris Sansom (mastering) fra Propeller Music Division.

Klar for å lukke øynene, åpne ørene og føle noe nytt?

Time Lør. 28. mar. kl. 22.00 - 00.30
Location Gulating Pub