Gulating Pub

Gulating Pub

Sverre W/Spec. Guest Sindicata

Sverre W/Spec. Guest Sindicata

Endelig er Sverre klar for sin debutkonsert, ikke bare hjemme i Tønsberg, men dette blir første konserten som soloartist. 6 mars sparkes turneen i gang på Brygga Scene i Tønsberg. Sverre har med seg et solid låtmateriale som omtales både som catchy og modent. For å komplettere Sverres uttrykk så har han et solid band i ryggen som virkelig byr på en spennende opplevelse.

Låtskriver, vokalist og gitarist Sverre Stenersen platedebuterte i 1999 og har til nå 20 utgivelser bak seg. Han har frontet bandene Diversion Blue og Dunderland. Sverre har turnert Norge og har også spilt i utlandet. Bandet består av Alf Martin Eriksen (bass, kor), Einar Frøysa (tangenter, kor) og Alain Charmoille (trommer).

Support denne kvelden er Sindcata som består av Elisabeth og Jørgen.Leithe-Rief. De har spilt sammen i 12 år i ulike bandjonstelasjoner og sjangere for både kongelige og innsatte. Musikken de lager oppstår i skjæringspunktet mellom Folk og elektronika. De er stadig i bevegelse og utforskning og søker å la musikken bære preg av dette.

Time Fre. 6. mar. kl. 22.30 - 00.30
Location Gulating Pub