Foynhagen

Foynhagen

Utgått arrangement

Dette arrangementet er utgått.

Tønsberg House Mafia

Tønsberg House Mafia

Lørdag 17. juni gjentar vi suksessen for ifjor!

Da går tre av byens mest profilerte Dj´s fra slutten av 90- og 2000-tallet på scenen i Foynhagen! Var du ute på slutten av 90 og begynnelsen av 2000 tallet vil vi love deg en kveld du sent vil glemme!

Mye har skjedd på Dj fronten siden Tønsberg-DJene Dan, Sunset og Roy satt sin platekoffert på hylla. Etter en reunion som skulle være et engangstilfelle har du igjen muligheten til å oppleve trioen på en scene igjen. Dette blir en reise fra 90-tallet og frem til i dag og med en back to back, med et tempo du sent vil glemme.

DJ Roy
Unggutten Roy Jonassen har rukket å bikke 50 år med god margin. Selv om DJ-karrieren ble lagt på hylla i 2006 har musikkinteressen blitt holdt ved like. Roy startet som DJ i 1995 på Huset. Senere var han fast på nostalgiske steder som Margarita, Frua og XO før han avsluttet karrieren i 2006 på det som den gang var Tønsbergs hotteste diskotek, 2. etasje på Esmeralda. Roy var en globetrotter og spilte blant annet på Living Room som den gang var en av Oslos kuleste klubber. To år på rad var han resident på russens Tryvann-treff. Roy var også en av medlemmene i Tønsberg bandet El More som på sin korte levetid klarte å lage musikken til Norges første reality programmet Big Brother. Roy har siden han la opp som DJ kun tatt noen få eksklusive oppdrag for større forsamlinger. Har du som ønske å oppleve legenden, kan dette fort bli den siste.

DJ Dan
Tolvsrødgutten Dan Ove Hafstad har rukket å blitt 41 år gammel. For de som var ute å danset i Tønsberg på slutten av 90- og og 2000-tallet kjenner han bedre som DJ Dan. Når Tønsbergkomiker Morten Ramm skulle lage en DJ-karakter på Torsdag Kveld fra Nydalen tok han utgangspunkt i to DJer fra Tønsberg, den ene var Dan Ove. Dan spilte i mange år fast på Esmeralda og Frua i sin storhetstid. Men var også å se på flere av hovedstadens klubber og ikke minst som en omreisende DJ med Jory sine mobile diskotekkonsepter. Dan var kjent for sin aktive spillestil og ikke minst sinnsyke mixer.

DJ Sunset
Per Kristian Opheim har rukket å bli 44. Etter headsettet ble lagt på hylla byttet han ut DJ med DR. Doktor Per Kristian assosieres nok ikke så mye med DJ-karrieren idag, men mer som kommuneoverlegen som tok oss gjennom en pandemi. Men før det herjet han byens dansegulv og var spesielt mye å se på Brygga Restaurant og Telegrafen i Sandefjord på slutten av 90 og begynnelsen av 2000 tallet. Per Kristian avsluttet karrieren i 2 etg på Peppes i 2005 og hadde ikke tatt i en dj mixer siden før reunion i fjor. I motsetning til de to andre var Per Kristian sterk på R`n B sjangeren og en meget habil lysmann.

Etter en lang og hard vinter er det på tide og komme seg ut å sosialisere seg! Og frekventerte du Tønsbergs uteliv på slutten av 90 og begynnelsen av 2000 vil dette bli årets sosiale happening!

Time Lør. 17. juni kl. 20.00 - kl. 23.00
Location Foynhagen