Foynhagen

Foynhagen

Storbandet Fokus med Åge Sten Nilsen & Lena Jørgensen

Storbandet Fokus med Åge Sten Nilsen & Lena Jørgensen

♬ Storbandet Fokus kommer til Foynhagen og med seg har de Åge Sten Nilsen og Lena Jørgensen!

ÅGE STEN NILSEN har siden sin scenedebut i 1983, etablert seg som en av Norges mest folkekjære artister og anerkjente vokalister. Etter sitt store gjennombrudd med WIG WAM i 2005 har han gjort stor suksess med sin egen personlige Queen hyllest «THE SHOW MUST GO ON», vært programleder, turnert over hele verden, vunnet TV2’s «Det Store Korslaget», gitt ut til sammen 10 originale studioalbum, 2 live album, 2 DvD’er og medvirket i utallige musikaler, TV-show og turneer. I dag er Åge Sten Nilsen frontfigur i bandet Ammunition, som allerede har rukket å utgi to album. Opptrer sommeren 2020 som gjestevokalist i Storbandet Fokus på storbandets sommerkonsert i Foynhagen.

LENA JØRGENSEN er en fremragende jazzsanger fra Vikersund og en fast samarbeidspartner for Storbandet Fokus gjennom flere store og små arrangementer og scener. Hun har opparbeidet seg stor anerkjennelse i østlandsregionens jazzmiljø, er svært etterspurt som vokalist og opptrer med mange forskjellige band og grupper. Utover å holde et høyt musikalsk nivå er hun også kjent for sitt inkluderende og glade vesen, sine gode kommunikative egenskaper og ikke minst sin stemmeprakt. Opptrådte i flott samspill med storbandet og Trine Rein på sommerkonserten i Foynhagen i fjor (2019).

STORBANDET FOKUS startet opp i 1975 i Ramnes/Våle. Bandet i Tønsberg kommune huser i dag 17 spilleglade musikere, vår faste vokalist Lena Jørgensen og musikalsk leder/dirigent i vel 20 år; Øyvinn Pedersen.

Time Ons. 2. juni kl. 19.00 - 22.00
Location Foynhagen