Foynhagen

Foynhagen

Utgått arrangement

Dette arrangementet er utgått.

MATOMA

MATOMA

Foynhagen inviterer til tidenes 17. mai fest i Tønsberg!

Etter borgertog og russetog vil du her få muligheten til å avslutte nasjonaldagen med en stor FEST! Moroa starter med mat og boblefylte toner for de som trenger litt påfyll etter å ha vaiet med flagget hele dagen. Deretter fortsetter festen med selveste MATOMA på scenen hvor vi danser frem til krampa tar oss.

Vel møtt, og gratulerer med dagen!

Det vil bli solgt 2 ulike billetter og mulighet for overnatting.

Festbilletten ink. mat – dørene åpner 17.30 og billetten inkluderer mat for anledningen som blir servert i idylliske Foynhagen.
Ordinær billett – dørene åpner kl. 20.00
Alle billetter kan kombineres med overnatting dobbeltrom på Quality Hotel Tønsberg. Dette valget får du opp etter å ha valgt billett.

DJ og produsent Tom Lagergren (aka Matoma), kjent for sin danseorienterte tropical-house musikk, har i løpet av kort tid blitt en av de største eksportvarene innen norsk musikk. Med millioner av avspillinger på strømmetjenester hver måned og utsolgte konserter over hele verden har det vært vanskelig å ikke legge merke til Matoma de siste årene.

Helt fra hans store gjennombrudd i 2015 med remixen “Old Thing back” har han sluppet hit eller hit, og han har over en milliard avspillinger på Spotify. All Night, False Alarm, Running Out – vi nevner i fleng, ikke rart han har blitt en meget ettertraktet festivalartist. Han spilte sist i Tønsberg i 2022 som avslutning på Natten under Slottsfjellfestivalen til enorm respons fra 7000 elleville mennesker!

Time Ons. 17. mai kl. 20.00 - kl. 23.00
Location Foynhagen