Foynhagen

Foynhagen

Jaa9 & OnklP / TYR / Oscar Blesson

Jaa9 & OnklP / TYR / Oscar Blesson

En kveld med to legender og to kommende legender! Lørdag 3. august spiller Jaa9 & OnklP, TYR og Oscar Blesson i Foynhagen. Bli med på en unik kveld med noe av det råeste innen norsk hiphop!

Johnny Engdal (Jaa9) og Pål Tølen (OnklP) har levert stødig med både radiohits og bangere siden de debuterte med «Hvem Faen» i 2002. Jaa9 & OnklP har etter hvert blitt veteraner innen rap-sjangeren i Norge. Siden de to tok steget ut som duo fra rapkollektivet Dirty Oppland i 2002 har de lagt en rekke utgivelser bak seg.

Rapfenomenet Tyr har på kort tid blitt kjent for sitt lyriske talent og sin unike tilnærming av hiphop. På bare to år har han gått fra å lage musikk på sofaen til kompiser til nå å fange oppmerksomheten til et bredt publikum, noe som blant annet understrekes av suksessen til hans nylig utgitte debutplate, “Bedøvelse Gjør Mester”.

De siste årene har Oscar Blesson gitt ut en solid rekke godlåter på egen hånd, samt hatt sterke samarbeid med Jonas Benyoub, Rambow, Tyr og andre. Albumet vi blør i kor ble svært godt mottatt i 2022 og Holmlia-gutten er i ferd med å bygge opp et rykte som en av våre fremste liveartister.

Time Lør. 3. aug. kl. 20.00 - kl. 23.00
Location Foynhagen