Foynhagen

Foynhagen

Eva Weel Skram

Eva Weel Skram

Med låter som «Om du vil», «Selmas sang», og «Kom igjen», har Eva Weel Skram etablert seg som en av de mest folkekjære artistene her til lands.

Skram har sluppet to album med norske tekster, Finne heim fra 2018 og Sleppe tak fra 2021, som har høstet strålende kritikker, og blitt omtalt som både «Brutalt ærlig» og musikalsk modent.

«Eva Weel Skram har lenge vært en av Norges mest distinkte popartister. Med albumet «Sleppe tak» ligger alt til rette for at hun skal bli allemannseie», skrev Dagsavisen i sin anmeldelse av sistnevnte album, noe som virkelig kan sies å ha slått til. De sterke låtene fra disse to albumene, har nemlig løftet Eva helt opp i toppsjiktet av norskspråklige popartister her til lands.

Eva har gjort det til sitt varemerke å levere fengende melodier med sterke tekster om temaer som ligger hennes hjerte nært, noe som har vist seg å virke både trøstende og inspirerende for hennes stadig voksende publikum.

I 2024 blir det gode muligheter til å få med seg Eva og hennes musikalske kumpaner på scener over hele landet, en sjanse man ikke bør la gå fra seg!

Time Ons. 31. juli kl. 20.00 - kl. 22.30
Location Foynhagen