Foynhagen

Foynhagen

Utgått arrangement

Dette arrangementet er utgått.

deLillos

deLillos

deLillos ble dannet i Oslo i 1984. Gruppen blir regnet som en av de mest markante i norsk musikkliv fra 1980-tallet og frem til i dag. Sammen med Raga Rockers, DumDum Boys og Jokke & Valentinerne blir deLillos referert til som en av de fire store norske rockegruppene.

deLillos har i 30 år vært et av landets viktigste pop- og rockband, og de har jevnlig levert kvalitet både tekstlig, musikalsk og kreativt. De har vært kompromissløse i sitt uttrykk og tro mot sitt univers, samtidig som de har utfordret det kreative både når det kommer til format og innhold. I januar 2022 gav deLillos ut sitt siste album "Evige Dager" som ble mottatt med strålende anmeldelser.

Bandet har vunnet Spellemannprisen to ganger: for Neste sommer fikk de Spellemannprisen 1993 i klassen rock og for Sent og tidlig fikk de Spellemannprisen 1995 i klassen gruppe. Bandet fikk også Gammleng-prisen i klassen pop i 1994. Bandet har i tillegg vært nominert til Spellemannprisen i klassen rock fire ganger: i 1987 for Før var det morsomt med sne, i 1989 for Hjernen er alene, i 1997 for Stakkars og 2000 for Kast alle papirene, samt i klassen Popgruppe i 2010 for Hjernen er alene i Operaen. I tillegg har de vært nominert til Årets spellemann i 1994, årets låt for «Smak av honning» i 1995 og tidenes norske hit for «Neste sommer» i 2001.

Lars Lillo-Stenberg deltok i Hver gang vi møtes i 2014. Samme høst ga deLillos ut albumet "Rett og slett livet" til strålende kritikker. Albumet lå på 1. plass på iTunes og VG albumlista etter utgivelsen.

deLillos feiret i 2015 30 årsjubileum som plateartist, med konserter over det ganske land og avsluttet med 10 dagers konsert i Oslo hvor de like godt framførte alle sine 240 utgitte låter live. Siden sommeren 2016 har bandet utgitt albumene “Peiling på seiling”, “La oss ble fri for all nostalgi" og «Sveve over byen med Kringkastingsorkesteret», 4 singler på digitale plattformer samlet på 2 vinylsinglene "Se på et tre" og "Yoko" og albumet "Dum som et menenske" som alle har fått gode anmeldelser.

deLillos siste album "Evige dager" utgitt 20/1-2022 har fått strålende anmeldelser som kan være fint å bruke i markedsføringen av konserten.

Her er noen få utdrag:

VG: deLillos mest vitale plate på årevis.
Dagbladet: deLillos overgår seg selv.
Musikknyheter: Solide veteraner med to knallsterke låter som er 18 spor.
Dagsavisen: Mot nye horisonter. Etter 35 år er deLillos istand til å finne på noe nytt.
NTB: Strålende nytt album fra deLillos
iTromsø: Et band man aldri kan vende ryggen til.

I oktober 2022 slapp deLillos singlen "Nå er jeg inspirert av Veronica Maggio"

Time Tors. 20. juli kl. 20.00 - kl. 23.00
Location Foynhagen