Foynhagen

Foynhagen

Utgått arrangement

Dette arrangementet er utgått.

Astrid S

Astrid S

Astrid S har en lang liste med meritter. Med over fire milliarder strømninger av hit-singler som «Hurt So Good», «Think Before I Talk» og «Emotion», seks EP’er, utsolgte verdensturneer, og vinner av «Årets Spellemann» i 2018, har Astrid S uten tvil holdt seg travel.

Hun har viktigst av alt peilet ut sin egen kurs, skrevet og produsert egne låter, regissert egne musikkvideoer, og har tatt i bruk den tiden hun trengte til å ferdigstille det viktige førstealbumet «Leave It Beautiful» som ble sluppet i oktober 2020.

I november 2021 gjorde Astrid sin skuespillerdebut med hovedrollen som Askepott i den norske storsatsingen «Tre nøtter til Askepott». Astrids debut ble hyllet av norske filmanmeldere, og nyinnspillingen var den mest sette norske kinofilmen i 2021 med over en halv million seere her til lands. Sammen med filmen slapp Astrid S «Når Snøen Smelter (fra Tre nøtter til Askepott)», hennes første originallåt på morsmålet. På nyåret ble det annonsert at låten seiret helt til topps på Norges offisielle hitliste VG-lista.
Det ble høy stjernefaktor da singelen «Pretty» i desember 2021 ble sluppet i et ikonisk samarbeid med stjernekollega Dagny. Låten var et etterlengtet samarbeid mellom to av Norges største popdronninger, og ble akkompagnert av enestående bilder tatt av den anerkjente fotografen Fred Jonny.

Astrid sin gnistrende tilstedeværelse har samlet millioner av fans på sine sosiale plattformer, hvor hun deler hverdag, jobb og interagerer med fans over hele verden. Hun har bemerket seg ved alt fra morsomme TikToks, til akustiske videoer og tolkninger av egne og andres låter på YouTube.
I tillegg til å klima-kompensere turnéene sine, har artist Astrid S startet et eget selskap sammen med bærekraft-motehuset eco.logic. Selskapet, kalt By Astrid AS, har som hensikt å produsere mer miljøvennlig merchandise og andre produkter og konsepter til Astrid sitt univers. Ved å iverksette tiltak for å måle, redusere og kompensere kolleksjonens fotavtrykk av by Astrid blitt anerkjent som en offisiell partner av FNs klimaprogram Climate Neutral Now.
I mai 2022 gikk Astrid inn i rollen som grunnlegger og kreativ leder av sitt eget klesmerke, Swim Club. Astrid har grunnlagt Swim Club sammen med produksjons- og designbyrået «Eco Concepts» som også er medeier i merker som ENVELOPE1976 og nieu.

Låten «Come First» ble livedebutert på Astrids festivalturné i hele landet i sommer, hvor Astrid ga publikum en eksklusiv lytt på den uutgitte låten. Etter pågang fra fans på sosiale medier, slapp Astrid låta 23. september.

Det siste året har Astrid brukt på å skrive ny musikk som vil slippes som perler på en snor fremover.

Dørene åpner: 20.00
Aldersgrense: 20 år

Time Lør. 1. juli kl. 20.00 - kl. 23.00
Location Foynhagen