Kontakt oss
3126 Tønsberg Tønsberg
Ta en velfortjent pause med vår varierte og sesongbaserte lunsjmeny. Fra 11.00 - 16.00
Kalamati oliven
Serveres med pisket smør og havsalt
Norske tomater serveres på crispy brød med olivenolje
Parmesan og persille
Serveres med finhakket rødløk, sitron og blinis. Velg mellom: Avruga kaviar: 229,- eller Løyrom: 329,-
Honning og sort pepper, serveres med grillet surdeigsbrød.
Pancetta, Provence-dressing, cherrytomater, løkkompott og salat. Serveres med pommes frites.
Serranoskinke, mozzarella, tomat, salat, rødløk, balsamicokrem, pesto, frisk basilikum og ristede pinjekjerner. Serveres på surdeigsbrød.
Grillet norsk kyllingfilet, ruccola, pisket basilikumkrem, friske cherrytomater og løkkompott. Serveres med pommes frites.
Grillet ytrefilet stekt med spinat og sjalottløk, pancetta, trøffelhollandaise, revet pepperrot og dijonsennep. Serveres på landbrød.
Vesuvioskjell, scampi, sjøkreps, hvitvin, hvitløk, persille og chili. Serveres med brød og aioli.
Hvitvinssaus med hvitløk, løk og persille. Serveres med pommes frites og aioli.
Grillet sitron, finhakket rødløk, avruga-kaviar, Løyrom og rotchips. Serveres med surdeigsbrød.
med Golvertind blåmuggost, salat, asparges, cherrytomater, bringebærvinaigrette, ferske bringebær og fritert rødkål og grønnkål. Serveres med surdeigsbrød.
Tomatsalat med burrata, olivenolje, fersk oregano og krutonger.
Sitronkrem, brent marengs, ferske jordbær og bringebær. Serveres med vaniljeis.
Tre typer hjemmelaget sjokoladekonfekt, spør din servitør om dagens smaker.
Sjokolade fra Valrhona, hasselnøttcrunch, cointreau-sirup, Crème Angalise og jordbær.
Nyt en smakfull middag hos oss inspirert av Middelhavet – fylt med solmodne smaker og gode råvarer. Fra 16.00 - 22.00
Kalamati oliven
Serveres med pisket smør og havsalt
Norske tomater serveres på crispy brød med olivenolje
Parmesan og persille
Serveres med finhakket rødløk, sitron og blinis. Velg mellom: Avruga kaviar: 229,- eller Løyrom: 329,-
Franske østers med sjalottløkvinaigrette. Pris pr. stk.
Gratinerte franske østers med smak av persille og smør.
Hvit og grønn asparges serveres med trøffel-hollandaise.
Brunet i smør, stekes sammen med løk, salvie, pesto, norske cherrytomater toppes med revet parmesan.
med rødløk, eggeplomme, kapers, revet pepperrot, persille og dijonsennep.
med sjøkreps og blåskjell. Toppes med gressløk og bakt hvitløk. Serveres med brød og smør.
Hvitvinssaus med hvitløk, løk og persille. Serveres med pommes frites og aioli.
Vesuvioskjell, scampi, sjøkreps, hvitvin, hvitløk, persille og chili. Serveres med brød og aioli.
Beurre blanc, stekt chorizo og tomat- og fennikelragu. Serveres med poteter fra Bjertnæs & Hoel.
med pancetta, Provence-dressing, cherrytomater, løkkompott og salat. Serveres med pommes frites.
Grillet norsk kyllingfilet serveres på en safranrisotto med sautert spinat, løk og cherrytomater, toppes med revet parmesan og basilikum.
Serveres med Bordelaisesaus, løk- og svarthvitløkpuré, gremolata og pommes aligot.
med stekte sommerprimører. Kremet morkelsaus, blomkålpure smakssatt med sitrontimian. Serveres med poteter fra Bjærtnes & Hoel.
Sitronkrem, brent marengs, ferske jordbær og bringebær. Serveres med vaniljeis.
Honning, glaserte valnøtter og salt karamellis.
med sjokolade fra Valrhona, hasselnøttcrunch, cointreau sirup, creme angalise og bringebær.
Tre typer hjemmelaget sjokoladekonfekt, spør din servitør om dagens smaker.
Vi anbefaler også vår smakfulle sharingmeny – perfekt for å dele gode smaker og enda bedre samtaler. 695,- per person. Fra 16.00 - 22.00
Bruschetta Pomodoro.
Norske tomater serveres på crispy brød med olivenolje.
Hummerbisque.
Sjøkreps og blåskjell. Toppes med gressløk og bakt hvitløk. Serveres med brød og smør.
Grillet Asparges.
Hvite og grønne asparges serveres med trøffel-hollandaise.
Gnocchi.
brunet i smør, stekes sammen med løk, salvie, pesto, norske cherrytomater toppes med revet parmesan.
Grillet supermarmorert entrecote.
Serveres med Bordelaisesaus, løkog svarthvitløkpuré gremulata og pommes aligot.
Sitronterte.
Sitronkrem, brent marengs, ferske jordbær og bringebær. Serveres med vaniljeis.
Vi har satt sammen en smakfull treretters meny – perfekt balansert med inspirasjon fra Middelhavet. Nyt og del opplevelsen! 745,- per person. Fra 16.00 - 22.00
med sjøkreps og blåskjell. Toppes med gressløk og bakt hvitløk. Serveres med brød og smør.
Beurre blanc, stekt chorizo og tomatog fennikelragu. Serveres med poteter fra Bjertnæs & Hoel.
med sjokolade fra Valrhona, hasselnøttcrunch, cointreau sirup, creme angalise og bringebær.
med stekte sommerprimører. Kremet morkelsaus, blomkålpure smakssatt med sitrontimian. Serveres med poteter fra Bjærtnes & Hoel.
med sjokolade fra Valrhona, hasselnøttcrunch, cointreau sirup, creme angalise og bringebær.
Hele familien er velkomne hos oss på Foyn! Barnemenyen har noe for alle - enten man vil utforske smaksløkene, eller har lyst på en klassiker. Fra 16.00 - 22.00
Burger med ost, serveres med fries.
Beurre blanc, stekt chorizo og tomat- og fennikelragu. Serveres med poteter fra Bjertnæs & Hoel.
Kyllingnuggets servert med fries
2 kuler vaniljeis servert med bær
Man - Tir: | 11.00 - 22.00 |
---|---|
Onsdag: | 11.00 - 23.00 |
Tor - Lør: | 11.00 - 02.00 |
Søndag: | 13.00 - 21.00 |
Kjøkkenet stenger kl. 21 mandag og tirsdag, kl. 20 søndager og kl. 22 andre dager. Baren holder åpent utover kvelden ved behov på hverdager