FOYN

Vårt kjøkkenteam legger sin sjel i å lage spennende og smakfulle retter for å hele tiden kunne tilby deg som gjest en unik opplevelse. Vi henter inspirasjon fra hele verden og ser alltid etter nye trender.

Vi mener at et måltid skal være en opplevelse bestående av mange forskjellige smaker. Derfor anbefaler vi vårt sharingkonsept til våre gjester. Unike smaker fra hele verden som deles gjennom kvelden og akkompagneres av god drikke er i våre øyne oppskriften på en perfekt kveld. Ønsker du å fortsette til de sene nattetimer glir restauranten vår over i en pulserende bar og nattklubb.

Vi gleder oss til å ha deg som gjest hos oss, velkommen til Foyn!

  • Lunsj
  • Middag
  • Sharing-meny

Prøv våre lunsjretter, fylt med fantastiske smaker.

Salater

Kyllingsalat

229

Kylling i moo shu-saus, salat, agurk, syltet rødløk, avokado, mango, vårløk, gulrot, sesam, chili, lime og rettich. Serveres med hjemmelaget surdeigsbrød og smør.

Scampisalat

249

Scampi marinert i teriyaki, salat, agurk, avokado, rettich, chili, lime, sesamfrø og chilimajones. Serveres med hjemmelaget surdeigsbrød og smør.

Halloumisalat

229

Fritert halloumi, salat, agurk, avokado, syltet rødløk, vårløk, chili, spirer, granateple, lime, gulrot og mojosaus. Serveres med hjemmelaget surdeigsbrød og smør.

Sandwich

Biff - og Parmesansanwich

249

Hjemmelaget surdeigsbrød med indrefilet av okse, salat, løk, aromasopp, parmesan, jalapenomajones, spirer og remulade. + kr.35,- for pommes frites.

Chicken and Waffel

199

Vår egen belgiske vaffel med marinert fritert lårfilet av kylling, vårløk, agurk, avokado og granateple. Toppet med spicy sirup og mangochutney. + kr.35,- for pommes frites.

Hummer- og Rekesandwich

329

Hjemmelaget surdeigsbrød med hummer og reker i cremé fraiche, salat, agurk, spirer. Toppet med ørretrogn. Serveres med pommes frites og aioli.

Småretter

Papadum

89

Tynn, fritert leiv av linsemel serveres med yoghurt, sriracha og mangochutney.

Surdeigsbrød

89

Hjemmelaget surdeigsbrød med trøffelsitronsmør, aioli og chimichurri.

Pork taco

159

2 små tortillas med marinert svinenakke, cheddar, pico de gallo, mojo, jalapenomajones og koriander.

Prøv vår nye middagsmeny

Smått og godt

Kveitesashimi

189

Kveite servert med yuzuponzu, agurk, fersk jalapenomajones, sesam, ørretrogn og spirer.

Pork Taco

159

2 små tortillas med marinert svinenakke, cheddar, pico de gallo, mojo, jalapenomajones og koriander.

Kylling Taco

149

2 små tortillas med kylling marinert i moo shusaus, agurk, kimchi-coleslaw, syltet rødløk, vårløk, koriander og tørket sopp. Toppes med chili.

Crispy Rice- og Cheddarballs

149

Friterte ris- og cheddarballer servert med chimichurri og aioli.

Yakatori

189

Tre forskjellige yakatori-spyd. Grilles på vår egne japanske kullgrill. - Kyllinglår yakatori – sesam topping - Okse indrefilet – fritert purre - Svinenakke ”bulgogi” – vårløk

Snacks

Papadums

79

Tynn, fritert leiv av linsemel med yoghurt og mangochutney.

Surdeigsbrød

89

Hjemmelaget surdeigsbrød med trøffelsitronsmør og chimichurri.

Signaturretter

Scampisalat

249

Scampi marinert i teriyaki, salat, agurk, avokado, rettich, chili, lime, sesamfrø og chilimajones. Serveres med surdeigsbrød og smør.

Sense Burger

249

Kvernet høyrygg, cheddar, syltet rødløk, salat, remulade, potet- og søtpotetfries. Kun søtpotetfries + kr.20,-. Aioli ved siden av kr.20,-

Halloumi Burger

259

Fritert halloumi, syltet rødløk, salat, remulade, jalopenomajones, potet- og søtpotetfries. Kun søtpotetfries + kr.20,-. Aioli ved siden av kr.20,-.

Blåskjell Sense style

249

Asiatiskinspirert dampede blåskjell. Toppes med chili og frisk koriander. Serveres med pommes frites og aioli.

Pannestekt Laks

349

Salmalaks marinert i en wasabi-, chili- og sesamblanding. Serveres med sommerens grønnsaker, ris, yuzu-hvitvinssaus med gressløk, rotfruktchips og gulrotog rabarbrapuré.

Indrefilet av Okse

389

Indrefilet av okse servert med sommerens grønnsaker, sopp, sjalottløk, ndujasaus, chimichurri og Foyns potetsalat

Bulgogi

Pork Bulgogi

219

Marinert svinenakke, pepperglace, chilimajones, stekt ris med egg, hjertesalat, korianderyoghurt, marinert agurk og gulrot. Toppes med chili.

Scampi Bulgogi

219

Scampi marinert i teriyaki, stekt ris med egg, hjertesalat,marinert agurk og gulrot, wasabimajones og wasabicrunsj. Toppes med chili.

Kylling Bulgogi

219

Kylling lårfilet marinert i moo shu-saus, stekt ris med egg, hjertesalat, marinert agurk og gulrot, syltet rødløk og vårløk. Toppes med chili.

Dessert

Bringebærdrøm

149

Bringebærkrem, italiensk marengs, mandelcrunsj og bringebærflugel. Toppes med lakriscrunsj og ferske bringebær.

Sjokoladedelice

159

Sjokoladedelice med salt karamell, kaffeflugel med cognac, espressosorbèt, vaniljeis og kakao.

Oh My Strawberry

159

Jordbær- og yuzukompott, jordbæris, vaniljeis, rom- og vaniljekjeks og pisket krem. Toppes med ferske jordbær og mynte.

Tasting

Er du bare litt sulten og ønsker gode smaker? Da er smårett-sharingen vår for 2 personer perfekt

PAPADUM

Tynn, fritert leiv av linsemel serveres med yoghurt, sriracha og mangochutney.

CEVICHE LAKS, KVEITE OG KAMSKJELL

Laks, kveite og kamskjell marinert i red curry, agurk, avokado, chili og spirer.

KYLLING TACO

små tortillas med kylling marinert i moo shu-saus, agurk, kimchi-coleslaw, syltet rødløk, vårløk, koriander og tørket sopp. Toppes med chili.

BIFFSALAT

Tatakistekt indrefilet av okse med limevinagrette, agurk, salat, gulrot, rødløk, spirer, mynte, chili og nøtte- og tortillacrunsj.

Pris

549

Lyst til å prøve litt forskjellige retter? Test en av våre fantastiske sharinger! Minimum 2 personer må velge samme sharing.

Medium

Scampisalat

Scampi marinert i teriyaki, salat, agurk, avokado, rettich, chili, lime, sesamfrø og chilimajones.

Ceviche

Laks, kveite og kamskjell marinert i red curry, agurk, avokado, chili og spirer.

Pork taco

2 små tortillas med marinert svinenakke, cheddar, pico de gallo, mojo, jalapenomajones og koriander.

Kylling bulgogi

Lårfilet av Kylling, marinert i moo shu-saus, stekt ris med egg, hjertesalat, marinert agurk og gulrot, syltet rødløk og vårløk. Toppes med chili.

Pris per pers

449

4-retter

Sharing deluxe

Papadum

Tynn, fritert leiv av linsemel serveres med yoghurt, sriracha og mangochutney.

Kveitesashimi

Kveite servert med yuzuponzu, agurk, fersk jalapenomajones, sesam, ørretrogn og spirer.

Scampisalat

Scampi marinert i teriyaki, salat, agurk, avokado, rettich, chili, lime, sesamfrø og chilimajones.

Kylling taco

2 små tortillas med kylling marinert i moo shu-saus, agurk, kimchi-coleslaw, syltet rødløk, vårløk, koriander og tørket sopp. Toppes med chili.

Biffsalat

Tatakistekt indrefilet av okse med limevinagrette, agurk, salat, gulrot, rødløk, spirer, mynte, chiliog nøtte- og tortillacrunsj.

Indrefilet av okse

Indrefilet av okse servert med sommerens grønnsaker, sopp, sjalottløk, ndujasaus, chimichurri og Foyns potetsalat.

Bringebærdrøm

Bringebærkrem, italiensk marengs, mandelcrunsj og bringebærflugel. Toppes med lakriscrunsj og ferske bringebær.

Pris per pers

599

7-retter

Sides

Fries

49

Hvitløksfries

59

Søtpotetfries

69

Wasabimajones

35

Chilimajones

35

Chimichurri

45

Mangochutney

45

Aioli

35

Korianderyoghurt

35

Jalapenomajones

35