FOYN
  • Lunsj
  • Middag
  • Sharing
  • 3 Retter
  • Barnemeny

Ta en velfortjent pause med vår varierte og sesongbaserte lunsjmeny. Fra 11.00 - 16.00

Snacks

Marinerte Oliven

59

Kalamati oliven

Fransk Landbrød

69

Serveres med pisket smør og havsalt

Bruschetta Pomodoro

89

Norske tomater serveres på crispy brød med olivenolje

Pommes Frites

69

Parmesan og persille

Blinis

Serveres med finhakket rødløk, sitron og blinis. Velg mellom: Avruga kaviar: 229,- eller Løyrom: 329,-

Lunsjretter

Chevre Chaud

275

Blandet salat med norske jordbær, fiken, cherrytomater, honningglaserte valnøtter og honningvinaigrette. Serveres med surdeigsbrød og aioli.

Foyns Skagensalat

269

Grillet sitron, finhakket rødløk, avruga-kaviar, Løyrom og rotchips. Serveres med surdeigsbrød.

Port Salut burger

289

Pancetta, Provence-dressing, cherrytomater, løkkompott og salat. Serveres med pommes frites.

Kyllingburger

239

Grillet norsk kyllingfilet, ruccola, pisket basilikumkrem, friske cherrytomater og løkkompott. Serveres med pommes frites.

Biffsmørbrød

279

Grillet ytrefilet stekt med spinat og sjalottløk, pancetta, trøffelhollandaise, revet pepperrot og dijonsennep. Serveres på landbrød.

Capresesmørbrød

259

Serranoskinke, mozzarella, tomat, salat, rødløk, balsamicokrem, pesto, frisk basilikum og ristede pinjekjerner. Serveres på surdeigsbrød.

Rekesmørbrød

259

Reker, dillmajones, rødløk, salat og sitron. Serveres på surdeigsbrød.

Skalldyrpasta

285

Vesuvioskjell, scampi, sjøkreps, hvitvin, hvitløk, persille og chili. Serveres med brød og aioli.

Biffpasta

315

Kremet ravioli med biff, rødløk, soltørket tomat, cherrytomater, løk, hvitløk, persille, basilikum og parmesan.

Moules Frites

315

Fløte- og hvitvinsdampede blåskjell. Serveres med grillet sitron, pommes frites og aioli.

Dessert

Sitronterte

169

Sitronkrem, brent marengs, ferske jordbær og bringebær. Serveres med vaniljeis.

Petit Fours

59

Tre typer hjemmelaget sjokoladekonfekt, spør din servitør om dagens smaker.

Mørk Sjokolademousse

169

Sjokolade fra Valrhona, hasselnøttcrunch, cointreau-sirup, Crème Angalise og jordbær.

Nyt en smakfull middag hos oss inspirert av Middelhavet – fylt med solmodne smaker og gode råvarer. Fra 16.00 - 22.00

Snacks

Marinerte Oliven

59

Kalamati oliven

Fransk Landbrød

69

Serveres med pisket smør og havsalt

Bruschetta Pomodoro

89

Norske tomater serveres på crispy brød med olivenolje

Pommes Frites

69

Parmesan og persille

Blinis

Serveres med finhakket rødløk, sitron og blinis. Velg mellom: Avruga kaviar: 229,- eller Løyrom: 329,-

Forretter 16.00 - 22.00

Østers Naturelle

69

Franske østers med sjalottløkvinaigrette. Pris pr. stk.

Østers Rockefeller

79

Gratinerte franske østers med smak av persille og smør.

Grillet Asparges

229

Hvit og grønn asparges serveres med trøffel-hollandaise.

Gnocchi

219

Brunet i smør, stekes sammen med løk, salvie, pesto, norske cherrytomater toppes med revet parmesan.

Oksetartar

229

med rødløk, eggeplomme, kapers, revet pepperrot, persille og dijonsennep.

Hummerbisque

259

med sjøkreps og blåskjell. Toppes med gressløk og bakt hvitløk. Serveres med brød og smør.

Hovedretter 16.00 - 22.00

Moules Frites

279

Hvitvinssaus med hvitløk, løk og persille. Serveres med pommes frites og aioli.

Skalldyrpasta

259

Vesuvioskjell, scampi, sjøkreps, hvitvin, hvitløk, persille og chili. Serveres med brød og aioli.

Pannestekt Kveite

419

Beurre blanc, stekt chorizo og tomat- og fennikelragu. Serveres med poteter fra Bjertnæs & Hoel.

Port Salut Burger

289

med pancetta, Provence-dressing, cherrytomater, løkkompott og salat. Serveres med pommes frites.

Risotto Milanese

249

Grillet norsk kyllingfilet serveres på en safranrisotto med sautert spinat, løk og cherrytomater, toppes med revet parmesan og basilikum.

Grillet Supermarmorert Entrecote

475

Serveres med Bordelaisesaus, løk- og svarthvitløkpuré, gremolata og pommes aligot.

Tillegg: Pommes frites

39

Indrefilet Av Okse

465

med stekte sommerprimører. Kremet morkelsaus, blomkålpure smakssatt med sitrontimian. Serveres med poteter fra Bjærtnes & Hoel.

Dessert

Sitronterte

169

Sitronkrem, brent marengs, ferske jordbær og bringebær. Serveres med vaniljeis.

Gratinert Brie

189

Honning, glaserte valnøtter og salt karamellis.

Mørk Sjokolademousse

169

med sjokolade fra Valrhona, hasselnøttcrunch, cointreau sirup, creme angalise og bringebær.

Petit Fours

59

Tre typer hjemmelaget sjokoladekonfekt, spør din servitør om dagens smaker.

Vi anbefaler også vår smakfulle sharingmeny – perfekt for å dele gode smaker og enda bedre samtaler. 695,- per person. Fra 16.00 - 22.00

Bruschetta Pomodoro.
Norske tomater serveres på crispy brød med olivenolje.

Hummerbisque.
Sjøkreps og blåskjell. Toppes med gressløk og bakt hvitløk. Serveres med brød og smør.

Grillet Asparges.
Hvite og grønne asparges serveres med trøffel-hollandaise.

Gnocchi.
brunet i smør, stekes sammen med løk, salvie, pesto, norske cherrytomater toppes med revet parmesan.

Grillet supermarmorert entrecote.
Serveres med Bordelaisesaus, løkog svarthvitløkpuré gremulata og pommes aligot.

Sitronterte.
Sitronkrem, brent marengs, ferske jordbær og bringebær. Serveres med vaniljeis.

Vi har satt sammen en smakfull treretters meny – perfekt balansert med inspirasjon fra Middelhavet. Nyt og del opplevelsen! 745,- per person. Fra 16.00 - 22.00

3 retter valg A

Hummerbisque

med sjøkreps og blåskjell. Toppes med gressløk og bakt hvitløk. Serveres med brød og smør.

Pannestekt Kveite

Beurre blanc, stekt chorizo og tomatog fennikelragu. Serveres med poteter fra Bjertnæs & Hoel.

Mørk Sjokolademousse

med sjokolade fra Valrhona, hasselnøttcrunch, cointreau sirup, creme angalise og bringebær.

3 retter valg B

Indrefilet Av Okse

med stekte sommerprimører. Kremet morkelsaus, blomkålpure smakssatt med sitrontimian. Serveres med poteter fra Bjærtnes & Hoel.

Mørk Sjokolademousse

med sjokolade fra Valrhona, hasselnøttcrunch, cointreau sirup, creme angalise og bringebær.

Hele familien er velkomne hos oss på Foyn! Barnemenyen har noe for alle - enten man vil utforske smaksløkene, eller har lyst på en klassiker. Fra 16.00 - 22.00

Hovedretter

Barneburger

125

Burger med ost, serveres med fries.

Kveite

199

Beurre blanc, stekt chorizo og tomat- og fennikelragu. Serveres med poteter fra Bjertnæs & Hoel.

Piratburger

169

Nuggets

125

Kyllingnuggets servert med fries

Pasta Bolognese

149

Dessert

Is

49

2 kuler vaniljeis servert med bær