Kontakt oss
3126 Tønsberg
Kremet fiskesuppe med laks, torsk, blåskjell og reker.
Grønnsaksjulienne og dillolje.
Jordskokk- og selleripuresuppe, smakt til med blåmuggost, sprøstekt spekeskinke og stekt sopp.
Ferske blåskjell dampet med chili og sitrongress, vårløk, kokosmelk, koriander og cherrytomater.
Servert med pommes bistro og aioli.
Klassisk Cæsarsalat med kylling, bacon, romanosalat, parmesan, brødkrutonger og Cæsardressing.
Burger på nykvernet høyrygg. Servert med bøkerøkt bacon, røkt cheddar, briochebrød, hjertesalat, coleslaw, syltet agurk, tomat, pommes bistro og aioli.
Langtidsbraisert røkt oksebryst.
Grillet på lavastein.
Servert med asparges, båtpoteter, løkringer, grillet tomat og rødvinsaus.
Ølbraisert lammeskank med provencekrydder, servert med rotmos, ovnsbakte lokale småpoteter, asparges og rødvinsaus.
Pannestekt torskeloins servert med søtpotetpurè, asparges, cherrytomat og chorizo.
Fjellørretfilet fra Hardanger, skinnstekt og servert med pastinakk- og persillerotmos, asparges, smørsaus, ørretrogn og vårløk.
Grillet søtpotetbiff med grønnsaker, bakte lokale småpoteter, asparges, currysaus med kokos, toppet med ruccola og ristede valnøtter.
Klassikeren crème brûlée med bær.
Lun sjokoladekake servert med kokosis og marinerte appelsiner.
Ostekake servert med havtorngele, multer og appelsinsorbet.