Bombay Tandoori

Bombay Tandoori

Eldste indiske restaurant i Tønsberg.

Sentralt beliggende ved brygga i Tønsberg, med en spennende meny med retter fra hele India – fra Himalaya i nord til Kerala i sør, nydelige tandoori- og gryteretter, samt ulike nanbrød.
Vi har alle rettigheter og tilbyr takeaway.

India er et av de eldste og mest tradisjonsrike land.

Her har matlaging utviklet seg til en kunstart fra generasjon til generasjon gjennom århundrer. De indiske rettene er aromatiske, næringsrike og særdeles velsmakende. Hemmeligheten bak den rike smaken er de ferske ingrediensene, eksotiske krydder- og urterblandinger, alt tilberedt etter urgamle oppskrifter. Garneringen består hovedsakelig av indisk ris, brød, stekte grønnsaker og nybakt indisk brød, også kaldt NAN. Brødet bakes i TANDOOR.

Tandoor

er en tradisjonell indisk leirovn uten glasur, som fyres med trekull.
Maten ( kjøtt, kylling eller fisk) marineres og krydres før den tres på spyd, og senkes ned i den varme tandoori’en for å grilles. Det berømte indiske brødet, NAN, kastes rett og slett mot innsiden av ovnen, hvor den stekes mens den forblir klistret til den varme leirveggen, og blir bakt ferdig på noen minutter.

Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss for bordbestilling, takeaway, alle typer selskapsmat eller om du skulle ha andre spørsmål.