Abraham Kaffebar

Abraham Kaffebar

Om oss og kaffe

Kaffe vokser i bær på trær langs ekvator. Hver avling av kaffe har en unik smak akkurat som vin. I tillegg fremhever et hvert lands jordsmonn en distinkt smak.

Hvorfor navnet ”Abraham kaffebar”? Tyngden over navnet representerer vår solide og kvalitetsrike kaffe vi ønsker å servere. Abraham er et forbilde på det å gå for det man tror på og drømmer om.

"Søvn er bare et tegn på koffeinmangel. – Herman Friele Jr."

Vi ønsker å tilby en god kaffeopplevelse i en avslappende og hyggelig atmosfære. Gjennom året arrangeres det ulike eventer som quiz, utstillinger, intimkonserter, markeder osv. Følg med på innleggene som dukker opp på facebook, instagram og her på nettsiden! Er du glad i å lese bøker, og har noen utleste liggende hjemme? Ta gjerne en titt i bokhylla vår for en byttehandel. Abraham kaffebar AS ligger i lokalet til SF kino.

Det gir en unik mulighet til å kombinere kinobesøket med en kaffekos hos Abraham kaffebar. I tillegg ligger vi sentralt til i nedre bydel, slik at det er lett å stikke innom både om man er på shopping, eller nyter livet langs brygga.